Presa maghiara, despre Ungaria - Romania

Vineri, 22 Martie 2013, ora 09:50
4932 citiri
Presa maghiara, despre Ungaria - Romania

Meciul dintre Ungaria si Romania tine capul de afis al presei maghiare, care considera ca duelul de vineri seara este decisiv.

Nemzetisport, cel mai important ziar de profil din Ungaria, a facut o analiza a celor doua echipe din care a reiesit ca maghiarii sunt mai buni in startul meciurilor.

"Ii putem surprinde la inceputul meciurilor, dar trebuie sa fim atenti pe final. Romanii sunt foarte periculosi in ultimul sfert de ora", a scris sursa citata.

Ziarul Origo prezinta un interviu cu selectionerul magiarilor, Sandor Egervary, care a mentionat ca "nu ne pregatim de razboi, ci de un meci de fotbal".

Referitor la faptul ca meciul se va disputa cu portile inchise, ungurii considera ca au un avantaj.

"Tamas Hajnal a jucat deja un meci cu portile inchise in deplasare la Lazio si are un avantaj. Experienta lui ne va fi utila", a punctat Origo.

Absenta suporterilor este dezbatuta si de publicatia Hir24, in care jucatorul Vladimir Koman sustine ca "nu conteaza ca nu va fi nimeni la meci pentru ca o tara intreaga este alaturi de noi".

Avancronica meciului Ungaria - Romania

Partida dintre Ungaria si Romania, din preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2014, se va disputa vineri, de la ora 21:30.

Confruntarea va fi televizata de TVR 1 si va putea fi urmarita in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Inaintea acestui meci, Romania ocupa locul trei in grupa, cu 9 puncte, la egalitate cu Ungaria, dar cu un golaveraj mai slab.

C.S.

Ungaria îl sprijină pe Klaus Iohannis la șefia NATO: "Nu a avut un candidat din Europa Centrală"
Ungaria îl sprijină pe Klaus Iohannis la șefia NATO: "Nu a avut un candidat din Europa Centrală"
Ungaria își schimbă atitudinea față de România atunci când vine vorba despre un candidat pentru postul de Secretar General NATO. Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a declarat...
De ce este în interesul Ungariei ca România să intre în Schengen. Ministru: ”Vom oferi tot sprijinul”
De ce este în interesul Ungariei ca România să intre în Schengen. Ministru: ”Vom oferi tot sprijinul”
Ministrul de Externe al Ungariei, Peter Szijjarto, a declarat vineri, la Sfântu Gheorghe, că ţara sa, care urmează să preia preşedinţia Consiliului Uniunii Europene în a doua jumătate a...
#presa maghiara Ungaria Romania, #Ungaria Romania, #meci Ungaria Romania, #ungaria romania fotbal, #preliminarii Ungaria Romania , #stiri Nationala Romaniei