Reactii dupa scandalul de la nationala de juniori

Luni, 18 Iunie 2012, ora 22:15
2643 citiri
Reactii dupa scandalul de la nationala de juniori

Miodrag Belodedici, directorul centrelor de juniori ale Federatiei Romane de Fotbal, a comentat sanctiunile dure dictate de FRF impotriva fotbalistilor de la nationala Under 19.

"N-au fost supravegheati si, in loc sa se plimbe prin parc, au fost sa manance o pizza. Cred ca e exagerata reactia. Parerea mea e ca nici nu trebuia sa se ajunga la presedintele federatiei acest caz", a spus Miodrag Belodedici la Realitatea TV.

Antrenorul coordonar al echipei, Stefan Iovan, a preferat sa se scuze in momentul in care a fost intrebat in legatura cu incidentele, spunand ca a fost plecat sa studieze viitorul adversar al Romaniei.

"Nu am stiut ca astazi se va discuta in Comitetul Executiv aceasta problema. Este adevarat ca a existat aceasta problema, dar nu chiar tot ce scria in acel raport este corect. La tot ceea ce s-a intamplat acolo eu nu eram in hotel. Am fost cu Belodedici sa studiem viitorul adversar. Noua nu ni s-a adus la cunostiinta.

Dupa meciul cu Germania nu au avut voie sa mearga in oras, au mers de capul lor. Ovidiu Stanga nu ne-a spus nimic. Cand i-am cerut explicatii si-a cerut scuze. Nu s-au luat masuri pentru ca am aflat prea tarziu si nu aveam pe cine sa bagam in teren la meciul cu Serbia", a spus Stefan Iovan.

Sanctiuni istorice la FRF: 10 jucatori de viitor, exclusi de la nationala

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a dictat, luni, cele mai dure sanctiuni din istoria nationalelor de juniori si tineret.

10 componenti ai nationalei Under 19 au fost exclusi de la actiunile oricarei reprezentative timp de 6 luni, respectiv un an, pentru comportamentul necorespunzator avut in timpul Turului de Elita U19, desfasurat la Novi Sad in perioada 25-30 mai.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Belodedici Iovan scandal nationala, #jucatori suspendati Romania, #FRF sanctiuni Romania , #stiri Nationala Romaniei