Romania a castigat fara probleme partida cu Tunisia

Miercuri, 09 Decembrie 2009, ora 16:40
4133 citiri
Romania a castigat fara probleme partida cu Tunisia

Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a castigat, scor 39-22 (23-10), partida jucata miercuri cu Tunisia, in cadrul Grupei C a Campionatului Mondial din China.

Nicio emotie n-au avut jucatoarele antrenate de Radu Voina in partida cu modesta nationala a Tunisiei, pe care au dominat-o de la un cap la altul.

In aceasta partida, golurile Romaniei au fost marcate de: Iulia Puscasu - 7, Oana Manea - 6, Ionela Stanca-Galca - 6, Ramona Maier - 5, Ada Nechita - 4, Clara Vadineanu - 3, Melinda Geiger - 3, Cristina Neagu - 2, Narcisa Lecusanu - 2 si Carmen Amariei - 1.

Dupa etapa a 4-a a Grupei C, clasamentul arata astfel: 1. Romania - 8p, 2. Norvegia - 8p, 3. Ungaria - 4p, 4. Japonia - 3p, 5. Tunisia - 1p, 6. Chile - 0p. Primele trei echipe clasate se califica in urmatoarea faza a competitiei.

In ultima etapa a grupei, Romania va da piept cu Norvegia. Partida va avea loc joi, de la ora 13:15 si va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

Ati putut urmari, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, intalnirea dintre echipele nationale feminine de handbal ale Romaniei si Tunisiei, din Grupa C a Campionatului Mondial din China.

Desfasurarea meciului:

Cu gandul la partida cu Norvegia, "tricolorele" n-au mai fortat in repriza secunda, preferand sa-si pastreze fortele pentru intalnirea de joi

FINAL: 39-22

min.55 - 36-20

min.50 - 32-17

min.45 - 29-15

min.40 - 27-13

min.35 - 25-12

INCEPUTUL REPRIZEI SECUNDE

--------------------------------------------------

O prima repriza in care echipa noastra a facut tot ce a vrut, iar scorul de pe tabela de marcaj o dovedeste din plin. Din pacate, Ramona Maier, abia revenita dupa o accidentare, a suferit o recidiva.

PAUZA: 23-10

min.25 - 19-9

min.20 - 15-8

min.15 - 13-7

min.10 - 8-6

min.5 - 5-4

INCEPUTUL MECIULUI

INFO: Este al patrulea meci al tricolorelor la acest Campionat Mondial. In primele trei, jucatoarele antrenate de Radu Voina au invins Chile (51-17), Japonia (37-28) si Ungaria (31-25).

INFO: Inaintea acestei partide, clasamentul Grupei C se prezinta astfel: 1. Norvegia - 8p (4j), 2. Romania - 6p (3j), 3. Ungaria - 4p (4j), 4. Japonia - 3p (4j), 5. Tunisia - 1p (3j) 6. Chile - 0p (4j). Primele trei echipe clasate se califica in urmatoarea faza a competitiei.

Lotul Romaniei pentru Campionatul Mondial din China:

Portari: Paula Ungureanu, Florentina Stanciu, Mihaela Smedescu

Extreme: Cristina Varzaru, Ramona Maier, Iulia Puscasu, Adriana Nechita

Pivoti: Ionela Stanca-Galca, Oana Manea, Florina Barsan

Linia de 9 metri: Cristina Neagu, Carmen Amariei, Narcisa Lecusanu, Ada Moldovan, Adina Fiera, Mihaela Tivadar, Clara Vadineanu, Melinda Geiger

La Campionatul Mondial din China, Romania face parte din Grupa C, alaturi de Norvegia, Ungaria, Japonia, Tunisia si Chile.

Toate partidele Romaniei la aceasta editie a Campionatului Mondial vor fi transmise, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

Campionatul Mondial din China este programat in perioada 5-20 decembrie.

Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Grindeanu, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timișoara: ”Două zile ne mai despart de aderarea la Schengen”
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat că deschiderea noului terminal al Aeroportului Internaţional Timişoara este dovada că România ştie să materializeze proiecte concrete...
#LIVE text Romania Tunisia, #Campionat Mondial handbal feminin, #Campionat Mondial China 2009 , #stiri Nationala Romaniei