Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Romania a zdrobit Franta la Campionatul European

Vineri, 05 Decembrie 2008, ora 20:40
2069 citiri
Romania a zdrobit Franta la Campionatul European

Echipa nationala de handbal feminin a invins reprezentativa Frantei, scor 30-25, intr-un meci din grupa A a Campionatului European si s-a calificat in grupele principale ale competitiei. Chiar daca diferenta de goluri pare mica, victoria este mult mai clara decat o arata scorul.

Dupa succesul de rasunet in fata Ungariei, in calea fetelor lui Radu Voina s-a aflat Franta, traditionala noastra adversara din ultimul an. Aceasta partida de la Campionatul European a fost a patra dintre cele doua formatii din ultimul an, bilantul fiindu-ne favorabil.

"Tricolorele" au inceput cu trac partida impotriva Frantei, iar acestea au profitat si s-au distantat chiar la trei goluri dupa primele minute.

Interventiile excelente si golurile superbe marcate de Valentina Elisei si Cristina Neagu ne-au permis sa egalam in minutul 17, iar apoi partida a fost la discretia noastra.

Odata cu scurgerea timpului, frantuzoaicele s-au napustit in atac, presiunea si-a spus cuvantul si la pauza am intrat cu un avantaj de patru goluri (17-13). Cu un moral excelent, startul partii secunde ne-a apartinut.

Fetele lui Radu Voina au facut un joc excelent si s-au distantat rapid la 7 puncte diferenta, astfel ca finalul meciului a fost unul linistit, iar mai multe jucatoare au putut fi menajate.

Pe fondul unei relaxari pe final de meci, frantuzoaicele s-au apropiat la trei goluri, insa in cele din urma victoria a fost a noastra, scor 30-25.

In clasament, Romania conduce cu 4 puncte, urmata de Danemarca (2p), Ungaria (0p) si Franta (0p). De la ora 21:15, Danemarca va intalni Ungaria. In urmatorul meci al grupei A, Romania va juca impotriva Danemarcei, iar Franta va intalni Ungaria.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România joacă în Ungaria la Campionatul European. Adversarele din grupă după tragerea la sorți
România joacă în Ungaria la Campionatul European. Adversarele din grupă după tragerea la sorți
Naţionala de handbal feminin a României va evolua în grupa B, la Debrecen, la Campionatul European din 2024, cu reprezentativele Muntenegru, Cehia şi Serbia, potrivit tragerii la sorţi de joi,...
Ce șanse are selecționerul Edi Iordănescu să rămână selecționerul României: ”Eu am discuții în fiecare zi”
Ce șanse are selecționerul Edi Iordănescu să rămână selecționerul României: ”Eu am discuții în fiecare zi”
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că sentimentul pe care îl împărtăşeşte cu selecţionerul Edward Iordănescu...
#Romania, #handbal, #Campionatul European , #stiri Nationala Romaniei