Romania - Coreea de Sud 34-34. Ne-a ramas doar locul 7

Marti, 15 Decembrie 2009, ora 16:35
3684 citiri
Romania - Coreea de Sud 34-34. Ne-a ramas doar locul 7

Echipele nationale de handbal ale Romaniei si Coreii de Sud au terminat la egalitate, scor 34-34 (13-19), intr-o partida jucata marti si care a contat pentru Grupa a II-a Principala a Campionatului Mondial din China.

Partida dintre Romania si Coreea de Sud a oferit doua reprize diametral opuse: prima dominata de asiatice, iar a doua ce a apartinut nationalei antrenate de Radu Voina.

Marcatoarele Romaniei in aceasta partida au fost: Narcisa Lecusanu - 6, Cristina Varzaru - 6, Carmen Amariei - 5, Oana Manea - 4, Ramona Maier - 4, Ada Moldovan - 3, Ionela Stanca - 3, Adina Meirosu - 2 si Iulia Puscasu -1.

Din nefericire, acest egal nu le ajuta cu nimic pe tricolore, care aveau nevoie de o victorie pentru a le depasi in clasament pe bataioasele jucatoare ale Coreii de Sud. Astfel, reprezentativa noastra a incheiat grupa pe locul 4 si va juca joi, pentru locurile 7-8, cu Germania.

Clasamentul final al Grupei a II-a Principala:1. Norvegia - 8p (5j) 2. Spania - 7p (5j), 3. Coreea de Sud - 6p (5j), 4. Romania - 5p (5j), 5. Ungaria - 4p (5j) si 6. China - 0p (5j). Norvegia si Spania s-au caliicat in semifinalele competitiei.

Ati putut urmari, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, intalnirea dintre echipele nationale feminine de handbal ale Romaniei si Coreii de Sud, din Grupa a II-a Principala a Campionatului Mondial din China.

Desfasurarea partidei:

"Romania a reusit sa reduca diferenta care o despartea de Coreea de Sud la pauza, dar n-a reusit sa mai inscrie un gol, cu care sa treaca peste nationala asiatica."

FINAL: 34-34

min.55 - 28-30

min.50 - 24-27

min.45 - 21-24

min.40 - 18-22

min.35 - 14-21

INCEPUTUL REPRIZEI SECUNDE

----------------------------------------------

"Dupa un inceput echilibrat de meci, sud-coreencele, mult mai determinate si agresive, au preluat conducerea partidei si au un avantaj de 6 goluri la pauza."

Pauza: 13-19

min.25 - 12-16

min.20 - 10-12

min.15 - 8-8

min.10 - 6-6

min.5 - 2-3

INCEPUTUL PARTIDEI

INFO: Romania si Coreea de Sud nu au nicio sansa de a se califica in semifinalele competitiei.

INFO: Inaintea acestui meci, clasamentul Grupei a II-a Principala se prezinta astfel: 1. Norvegia - 8p (5j) 2. Spania - 7p (5j), 3. Coreea de Sud - 5p (4j), 4. Romania - 4p (4j), 5. Ungaria - 4p (5j) si 6. China - 0p (5j). Norvegia si Spania s-au caliicat in semifinalele competitiei.

Lotul Romaniei pentru Campionatul Mondial din China:

Portari: Paula Ungureanu, Florentina Stanciu, Mihaela Smedescu

Extreme: Cristina Varzaru, Ramona Maier, Iulia Puscasu, Adriana Nechita

Pivoti: Ionela Stanca-Galca, Oana Manea, Florina Barsan

Linia de 9 metri: Cristina Neagu, Carmen Amariei, Narcisa Lecusanu, Ada Moldovan, Adina Fiera, Mihaela Tivadar, Clara Vadineanu, Melinda Geiger

Toate partidele Romaniei la aceasta editie a Campionatului Mondial vor fi transmise, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

Campionatul Mondial din China este programat in perioada 5-20 decembrie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#LIVE text Romania Coreea, #Romania Coreea Sud handbal, #Campionat Mondial China , #stiri Nationala Romaniei