Romania vs Suedia: Echipe probabile, televizare si cote pariuri

Marti, 27 Martie 2018, ora 12:15
7394 citiri
Romania vs Suedia: Echipe probabile, televizare si cote pariuri
Foto: FRF

Nationala Romaniei va disputa, marti seara, cel de-al doilea meci amical din acest an, dupa ce sambata s-a impus cu 2-1 in Israel.

"Tricolorii" pregatiti de Cosmin Contra vor da piept cu reprezentativa Suediei, intr-un meci programat pe stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, incepand cu ora 21:30.

Va fi cea de-a 9-a intalnire directa intre nationalele Romaniei si Suediei, bilantul fiind favorabil nordicilor, care au 3 victorii fata de cele doua inregistrate de romani. Alte trei partide s-au incheiat la egalitate.

Partida cu Suedia va repreprezenta prima intalnire pe care nationala Romaniei o va disputa pe noua arena din Banie. Totusi, Cosmin Contra e mai degraba ingrijorat decat entuziasmat, asta din cauza gazonului, care se prezinta intr-o stare deplorabila.

"Suntem dezavantajati un pic de starea terenului. Trecem de la un gazon impecabil din Israel, la un gazon care ne va pune in dificultate. Gazonul se va rupe inca de la incalzire, din am vorbit cu jucatorii de la Craiova", a spus Cosmin Contra in cadrul unei conferinte de presa.

In ceea ce priveste jocul cu nordicii, "Gurita" a declarat: "Va fi un meci destul de greu, cu o echipa de Mondiale, care a eliminat Italia. Vom intalni o echipa foarte bine organizata, nordica, puternica din punct de vedere fizic, cu un joc bine definit".

Bancu, din nou titular

Selectionerul reprezentantei noastre a dezvaluit ca-l va folosi din nou titular pe Bancu in flancul stang al apararii, in timp ce Nicolae Stancu, autor al unui gol superb cu Israel, e asteptat sa inceapa partida din primul minut.

Primul "11" probabil al Romaniei: Tatarusanu - Benzar, Sapunaru, Grigore, Bancu - Anton, Marin - Stanciu, Budescu, Grozav - Keseru.

De partea cealalta, Suedia vine dupa o infrangere cu 1-2 in meciul amical disputat sambata cu Chile, la Stockholm.

Nordfeldt - Lustig, Lindeloef, Granqvist, Olsson - Claesson, Svensson, Larsson, Forsberg - Berg, Toivonen a fost echipa de start folosita de Janne Andersson in partida contra sud-americanilor.

La casele de pariuri, "tricolorii" sunt considerati favoriti, avand cota 2.50 la victorie. Un succes al Suediei are cota 3.35, in timp ce un egal e cotat cu 3.30.

Partida amicala dintre selectionatele Romaniei si Suediei e programata marti seara, de la ora 21:30.

Intalnirea va putea fi urmarita, in format LIVE text, pe site-ul Ziare.com, in timp ce la TV va fi transmisa in direct de postul Pro TV.

I.G.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#Romania Suedia meci amical, #Romania Suedia echipe probabile, #Romania Suedia cote pariuri, #Romania Suedia televizare , #stiri Nationala Romaniei