Secundul nationalei din Muntenegru vorbeste in premiera despre posiblitatea de a prelua echipa Romaniei de handbal feminin

Vineri, 03 Ianuarie 2020, ora 21:49
5296 citiri
Secundul nationalei din Muntenegru vorbeste in premiera despre posiblitatea de a prelua echipa Romaniei de handbal feminin
Foto: George Filip/Mediafax/Hepta

Antrenorul echipei feminine de handbal CSM Bucuresti, Adrian Vasile, a declarat, vineri, la Sala Apollo, ca lucrurile nu trebuie grabite in ceea ce priveste o eventuala propunere de a prelua conducerea tehnica a echipei nationale, care in acest moment este pregatita de suedezul Tomas Ryde.

"Toate lucrurile trebuie sa vina la momentul potrivit, nu trebuie grabite. Acum e prea devreme sa vorbim despre o oferta si nici nu e corect, echipa Romaniei are un staf tehnic si nu e corect sa intru intr-o astfel de discutie", a declarat Vasile.

Tehnicianul roman, care este si antrenor secund la echipa nationala de handbal a Muntenegrului, a afirmat ca si-ar fi dorit ca echipa Romaniei sa nu faca parte din aceeasi grupa a turneului preolimpic: "Am incercat sa le ridic moralul fetelor inca din timpul Mondialului, le-am urat multa bafta si ma bucur ca in meciul cu Ungaria au reusit sa castige. Am fost tot timpul alaturi de ele. Momentul imnului a fost special, l-am cantat cu voce tare, a fost ciudat dar in acelasi timp face parte din sport. Nu sunt primul antrenor caruia i se intampla asta, trebuie sa-mi fac meseria. Mi-as fi dorit sa nu fie Romania in acel turneu preolimpic, dar pana la urma asa a picat. O sa fie foarte greu de gestionat, o sa am experienta de la Campionatul Mondial. Mi-as dori sa facem tot posibilul sa mergem impreuna la Jocurile Olimpice".

In ceea ce priveste situatia lotului echipei CSM Bucuresti, Vasile a afirmat ca in acest an sta mult mai bine decat in precedentul, cand au existat multe jucatoare accidentate.

"Comparandu-l cu anul trecut, e mai bun acum, toti stim prin ce am trecut dupa acel European. Acum suntem intr-o situatie mai buna, desi avem ambele extreme dreapta in imposibilitatea de a juca, dar mult mai multumitor. As spune ca fetele sunt bucuroase, dornice de munca, sa ne exploatam potentialul in aceasta a doua parte. Energia pe care am simtit-o a fost foarte buna. Nu cred ca mai poate aparea vreo schimbare in lot, fetele pe care le vedeti vor merge mai departe. Este o etapa care s-a amanat din prima parte a campionatului. Noi nu avem niciodata timp sa ne antrenam, avem multe meciuri", a mai spus Adrian Vasile.

Lotul echipei CSM Bucuresti a inceput vineri antrenamentele la Sala Apollo din Capitala in vederea meciurilor de campionat cu CSM Slatina, de duminica, si Rapid, de marti.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#secundul nationalei Muntenegru anunta preluare Romania, #anunt secund Muntenegru despre preluare nationala , #stiri Nationala Romaniei