Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Seful Politiei: Contractul pentru Loganuri, suspendat

Vineri, 17 Octombrie 2008, ora 14:45
2191 citiri
Seful Politiei: Contractul pentru Loganuri, suspendat

Ghiorghi Plai, seful interimar al Politiei Romane, a declarat vineri ca s-a suspendat derularea contractului cu firma Ager Leasing pana cand Directia Nationala Anticoruptie va definitiva cercetarea in acest caz.

Chestorul Plai a declarat ca in cursul zilei de vineri firma va fi contactata si i se va comunica hotararea consiliului de a suspenda derularea contractului pana la finalizarea cercetarilor de catre DNA.

"S-au declansat procedurile de suspendare a contractului, iar Politia Romana isi arata totala disponibilitate de a sprinjini organele competente in aceasta ancheta. Exista riscurile sa fim dati in judecata.

Eu nu am contribuit si nu va pot da date tehnice sau alte clauze cuprinse in contract. Pana nu a venit materialul de la Corpul de Control nu am avut un temei ca sa suspendam acest contract. Este posibil ca dupa ce se termina cercetarile la DNA sa reluam negocierile", a mai spus seful interimar IGPR.

Plai a mai precizat ca nu s-a facut nicio plata si nu s-a achizitionat nimic. Seful interimar al Politie Romane a declarat ca "asteapta sesizarile de la DNA si in functie de acestea vor fi luate masurile necesare".

Plai a spus ca este o situatie neplacuta cand este demis cineva de la varf, referindu-se la demisia chestorului Gheorghe Popa.

Ghiorghi Plai a declarat ca a fost demis de la Inspectoratul Judetean de Politie Iasi din cauza greselilor comise de colegii lui in cazul Larisa Chelaru.

"Am fost demis pentru unele fapte facute de colegii mei. In momentul producerii faptei nu eram la fata locului, eram la un curs de specializare si am venit dupa sapte zile timp in care s-au produs toate acele greseli. Cand am ajuns am stiut cine era autorul, am identificat cadavrul si am arestat autorul".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Ghiorghi Plai, #suspenda, #contract , #stiri Nationala Romaniei