Ziare.com

Tot ce trebuie sa stii inainte de meciul Romania - Olanda

Marti, 16 Octombrie 2012, ora 11:46

   

Tot ce trebuie sa stii inainte de meciul Romania - Olanda
Partida Romania - Olanda, din cadrul preliminariilor Cupei Mondiale din 2012, va avea loc marti, cu incepere de la ora 21.00, pe stadionul National Arena din Bucuresti.

Pentru o cat mai buna desfasurare a intregului eveniment, Federatia Romana de Fotbal (FRF) a stabilit cateva reguli privind accesul si conduita suporterilor pe stadion, dar a publicat si informatii referitoare la punctele de vanzare pentru suporteri incinta stadionului.

FRF, apel de ultima ora catre fanii nationalei

Informatii referitore accesul pe stadion si conduita suporterilor

"In scopul desfasurarii in conditii optime de siguranta a jocului Romania-Olanda si pentru a fluidiza accesul pietonal si auto in incinta Arenei Nationale, Federatia Romana de Fotbal face un apel catre suporterii care vor fi prezenti in stadion sa tina cont de urmatoarele:

- Deschiderea portilor stadionului: ora 18.00;

FRF invita suporterii echipei nationale a Romaniei sa vina din timp la stadion pentru e evita aglomerarile la turnichete!

- Accesul auto se face numai pe baza de permise/tichete de acces eliberate de FRF prin Str. Maior Ion Coravu (pentru detinatorii de Parcari A, B, Subteran, Media si Dizabilitati), prin Str. Pierre de Coubertin (pentru detinatorii de Parcare C) si prin Bd. Basarabia (pentru detinatorii de Parcare D/Supraetajata);

- In cazul in care spectatorii au bilete deteriorate sau care din orice motiv nu pot fi citite de turnichete, acestia au la dispozitie in stadion doua Puncte de schimb bilete (PSB) situate in casele de bilete de la portile de acces din Str. Maior Ion Coravu si Str. Pierre de Coubertin.

- Posesorii de bilete la acest meci se pot bucura pana la inceperea jocului de programe speciale de divertisment oferite de partenerii si sponsorii FRF;

- Pentru a crea din nou o atmosfera de nedescris, suporterii detinatori de bilete la meciul Romania-Olanda sunt asteptati la stadion imbracati in galben", se arata intr-un comunicat al FRF.

Restrictii trafic si recomandari rutiere:

Potrivit unui comunicat emis de Brigada Rutiera Bucuresti, traficul va fi restrictionat in zona National Arena dupa cum urmeaza:

"- Incepand cu ora 18:00, pe strada Maior Coravu se va permite accesul doar riveranilor si celor care au ticket de parking in zona stadionului National Arena.

- La finalul meciului, din cauza afluentei publicului, se va impune restrictionarea traficului pe bulevardul Basarabia incepand cu ora 23:00 pana la defluirea totala.

Brigada Rutiera a Capitalei solicita conducatorilor de autovehicule sa evite deplasarea in perimetrul adiacent stadionului "Arena Nationala", iar spectatorilor sa opteze pentru mijloacele de transport in comun, renuntand la utilizarea autovehiculelor personale.

Totodata, solicitam conducatorilor de autovehicule urmatoarele:

- sa opreasca cat mai departe de arena sportiva numai in locurile special amenajate;
- sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate;
- sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere;
- sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de suporteri si sa evite pe timpul deplasarii, manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic."

Meciul Romania-Olanda: Circulatia metroului, prelungita

Obligatiile spectatorilor


Puncte de vanzare pentru suporteri in incinta stadionului:

Cu ocazia meciului de marti, Federatia Romana de Fotbal a deschis opt puncte de vanzare in incinta Arenei Nationale, unde suporterii pot achizitiona produse ale echipei nationale a Romaniei.

Conform FRF, acestea vor putea fi achizitionate din urmatoarele puncte de vanzare deschise in incinta Arenei Nationale:

- Peluza Sud, nivelul I, sector 105, intrarea C, stand C 5;
- Tribuna a II-a, sector 117, nivel I, intrarea E, stand C 19;
- Peluza Nord, sector 120, nivel I, intrarea G;
- Tribuna a II-a, sector 326, intrarea D, stand C 49;
- Tribuna a II-a, sector 333, intrarea E, stand C 54;
- Tribuna I, sector 366, intrarea H, stand C 33, nivelul III;
- Tribuna I, intrarea J, sector 373, nivel III, stand C 38;
- sector 321, intrarea D, nivel II, pentru VIP 3

Avancronica partidei Romania - Olanda

Partida Romania - Olanda este programata, marti, pe stadionul National Arena, cu incepere de la ora 21:00, si va fi transmisa la TV de postul Antena 1.

De asemenea, meciul va fi transmis in direct si pe site-ul Ziare.com.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 5863 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor