Ungurii au analizat nationala Romaniei

Joi, 06 Septembrie 2012, ora 22:55
4424 citiri
Ungurii au analizat nationala Romaniei

Jurnalistii maghiari au facut o ampla analiza a Grupei D, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014, acordand spatii destul de ample nationalei Romaniei.

Ziaristii de la Nemzeti Sport cred ca grupa este una abordabila, avand o favorita certa si trei outsidere care se vor lupta pentru locul secund.

"Grupa D nu este una foarte puternica, acest lucru e evident. Avem o echipa de prim rang in Europa, Olanda, si doua formatii cu rezultate bune in ultimul timp, Turcia si Romania", scriu maghiarii.

In ceea ce priveste echipa lui Piturca, ziaristii din tara vecina cred ca se va lupta pentru calificarea la turneul final din Brazilia.

"Romania ocupa locul 57 in cel mai recent clasament FIFA. Este un minim istoric pentru vecinii nostri care au avut, totusi, rezultate bune in ultimele sase luni.

Lobont, Tatarusanu, Pantilimon si Rat nu prea joaca la echipele lor. Romanii sunt departe de anii lor de glorie, din perioada 1990-2000, iar principala lor problema e ca sunt imprevizibili. In campania trecuta au jucat tare cu Franta, dar au pierdut cu Lituania acasa, 3-0. Victor Piturca conduce de mult timp nationala dar a fost mereu criticat de modul in care isi face selectia. Dupa mult timp, Romania pare mai puternica in teren decat pe hartie, iar lucrurile pot arata rau pentru noi"

Referitor la situatia din Grupa D, ungurii cred ca vom avea o lupta in trei pentru locul secund, Olanda fiind mare favorita pentru prima pozitie.

"Grupa este abordabila. Olanda, desi nu mai este echipa din trecut, este principala favorita. Turcii probabil ca ar resimti ca un mare esec ratarea locului doi, insa Ungaria si Romania sunt doua formatii bune care vizeaza, de asemenea, acea pozitie. Estonia va incerca sa 'fure' puncte din fiecare partida, fara a avea un obiectiv cert, iar Andorra ii va face pe toti extrem de fericiti."

Nationala Romaniei debuteaza vineri in campania de calificare la Cupa Mondiala din 2014 intr-un meci programat in deplasare cu selectionata similara a Estoniei.

Meciul incepe la ora 21.00, urmand a fi transmis in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

M.D.

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#analiza nationala Romania, #Estonia Romania LIVE, #grupa Romania preliminarii Cupa Mondiala , #stiri Nationala Romaniei