Prima schimbare anuntata de Mirel Radoi pentru partida cu Franta de la Europeanul de tineret

Duminica, 23 Iunie 2019, ora 21:19
11821 citiri
Prima schimbare anuntata de Mirel Radoi pentru partida cu Franta de la Europeanul de tineret
Foto: Captura TelekomSport TV

Selectionerul echipei nationale a Romaniei la tineret Under 21, Mirel Radoi a anuntat la conferinta de presa oficiala de duminica faptul ca s-a hotarat asupra a cel putin unei modificari in primul 11 in ce priveste partida cu Franta.

Echipa noastra are nevoie de un singur punct pentru a se califica in semifinalele competitiei, Radoi punctand faptul ca luni e un moment delicat si ca jucatorii sai pot pierde in 90 de minute tot ce au obtinut pana acum:

"Ne aflam in fata unei partide importante, dar in acelasi moment, decisiva. Nu stiu cati dintre dumneavoastra sau dintre noi ne-am fi gandit ca putem fi in prezenta dumneavoastra aici cu cele sase puncte dupa doua partide. Am scris istorie pana acum, dar cred ca in acest moment cele sase puncte, daca nu vom lua macar un punct maine seara, pot ramane in urma si asta inseamna ca putem da cu piciorul la una dintre cele mai mari sanse pe care le avem in acest moment", a fost prima reactie a lui Radoi pe acest subiect.

El a tinut sa puncteze ca vor fi schimbari in ce priveste jocul de luni, iar una dintre ele este Florinel Coman, cu care a venit la conferinta: "Clar vor fi schimbari in primul "11" si una este aici de fata (n.r. Florinel Coman), care si-a castigat locul de titular".

Concluzionand, Radoi a vorbit un pic si despre situatia grupelor si a luptei pentru cel mai bun loc 2: "Imi pare rau pentru cei implicati, Italia, dar, inainte de toate mai sunt doua partide de disputat si se poate intampla ca diseara Italia sa nu mai aiba nicio sansa, daca Danemarca va castiga 4-0 cu Serbia. Suntem aici doar pentru noi si pentru o tara intreaga, nu ne gandim la altcineva, pe cine am putea ajuta sau pe cine am putea lasa acasa. Important e ca maine sa avem cel putin un punct de partea noastra, pentru a ne realiza obiectivul", a incheiat discursul sau fostul mare capitan al Stelei.

Presa franceza anunta ca selectionerul echipei de tineret va face multe schimbari pentru meciul cu Romania

Partida dintre Romania si Franta va fi LIVE pe Ziare.com luni seara de la ora 22, meciul avand loc la Cesena.

Mesaj dur al lui Mirel Radoi catre fostul sau patron Gigi Becali: "Aici nu sunam si facem o schimbare!"

D.A.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#prima schimbare anunta Mirel Radoi meci, #Coman va fi titular meci Romania , #tineret