Stelea explica scandalul de la nationala de tineret

Joi, 12 Septembrie 2013, ora 23:42
2888 citiri
Stelea explica scandalul de la nationala de tineret
Foto: digi24

Bogdan Stelea, selectionerul echipei nationale de tineret a Romaniei, a vorbit pe larg despre scandalul care a lovit reprezentativa "mica" in aceasta saptamana.

Fostul mare portar a dezvaluit ce a facut stelistul Gabi Iancu si cum a ajuns acesta sa fie exclus din lot.

"Am aflat abia in momentul in care am ajuns la hotel in Muntenegru, atunci mi-au spus secunzii. Le era si lor jena. De cand am aflat i-am spus ca nu o sa-l mai trec pe foaia de joc. E un act de indisciplina si se plateste cu excluderea.

Am stat 5 minute de vorba cu el. Mi-a spus ca a iesit afara sa dea niste bani din taxi, la 1.27 noaptea. La ora respectiva trebuia sa doarma, sau macar sa ceara voie sa iasa din hotel. A iesit, s-a urcat intr-un taxi, Constantinovici a strigat dupa el, dar si-a vazut de drum. Nu mai conteaza cat a stat, important e ca a plecat.

Nu vreau sa fac rau unui jucator valoros ca el, un jucator de 19 ani, dar valoarea asta nu inseamna nimic daca nu este in stare sa respecte niste reguli. Daca nu intelege si se comporta de maniera asta, cat sunt eu acolo n-o sa mai vina. Daca se schimba, vom vedea...", a spus Bogdan Stelea la Dolce Sport.

Antrenorul i-a dat o replica dura si managerului Stelei, Meme Stoica, cel care l-a acuzat ca nu stat in cantonament cu elevii sai.

"Eu nu sunt politist pentru jucatori. In cantonament au fost secunzii si medicul. Chiar daca era un singur om, Iancu nu trebuia sa faca asa ceva. Domnul Stoica a spus ca suntem depasiti de responsabilitate. Da recunosc, sunt depasit. Nu ma asteptam sa se comporte astfel un jucator de 19 ani, sa se duca la Steaua. Nu o sa-mi dea MM Stoica mie peste nas, eu raspund pentru ce se intampla la nationala. Nu sunt angajatul lui", a mai explicat Stelea.

Managerul Stelei, reactie nervoasa dupa scandalul de la nationala: "Ba, va bateti joc!"

Mijlocasul Stelei, Gabi Iancu, a fost exclus din lotul echipei nationale de tineret, fiind acuzat ca a fugit din cantonament.

Oficialii campioanei au anuntat ca vor lua masuri impotriva jucatorului in varsta de 19 ani doar dupa ce vor afla exact ce a facut acesta.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#Stelea scandal nationala, #Gabi Iancu echipa nationala, #nationala tineret Romania , #tineret
Comentarii