Adevaratul motiv pentru care Piturca a plecat la arabi: Mi-a spus...

Sambata, 08 Noiembrie 2014, ora 13:37
5655 citiri
Adevaratul motiv pentru care Piturca a plecat la arabi: Mi-a spus...
Foto: Adevarul

Victor Piturca a lasat nationala Romaniei pentru un contract banos in Arabia Saudita deoarece intampina prea multe greutati in tara.

Ladislau Boloni a dezvaluit ca a discutat cu Piturca inainte ca acesta sa plece la arabi, iar fostul selectioner i-a marturisit ca este gata sa paraseasca prima reprezentativa.

"Ma asteptam sa plece. Am discutat cu el si mi-a spus despre greutatile cu care se confrunta zi de zi. Simteam la el oboseala, care ii afecta energia de a tine echipa in mana. Decizia lui, ca si decizia mea din 2001, poate fi atacata la fel. Analizand rezultatele si tinand cont de faptul ca fotbalul romanesc are mari dificultati, Piti a adus nationala la un nivel onorabil. Nimeni nu putea obtine mai mult", a spus Boloni pentru SportNews.

Acesta precizeaza ca si presiunea pusa de presa si public pe Piturca l-a facut pe tehnician sa-si grabeasca plecarea.

"A trebuit sa suporte o presiune imensa din partea presei, a publicului, a expertilor. Nu stiu din vina cui a fost si conflictul cu Reghecampf, cu niste aprecieri care au vizat capacitatea omului Piturca. Toate astea uzeaza. Publicul dorea sa vina altul, sa scoata mai mult din fotbalul nostru. Vom vedea cu timpul. Stim foarte bine ca vine din urma o generatie tanara de jucatori, iar fotbalul nostru nu e plin de talente, nu este o forta. Toate astea au contribuit la decizia lui Piti", a incheiat Boloni.

Victor Piturca a plecat de la nationala Romaniei dupa meciul cu Finlanda, din preliminariile Euro 2016.

Chiar daca "tricolorii" au obtinut atunci o victorie mare si erau neinvinsi in preliminarii, cu sanse foarte mari de calificare la turneul final, Piturca a decis sa plece.

El a acceptat oferta sauditilor de la Al Ittihad, semnand un contract pe doua sezoane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Piturca plecat nationala Romania, #Piturca contract arabi, #Piturca arabi Al Ittihad, #Boloni Piturca arabi , #Victor Piturca
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Daca face si acolo ca la nationala,