Ziare.com

Bucuresti: Ontanu face 6 parcari supraetajate in sectorul 2 - vezi unde

Sambata, 18 Februarie 2012, ora 11:35

   

Bucuresti: Ontanu face 6 parcari supraetajate in sectorul 2 - vezi unde
Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, a prezentat un proiect de construire a sase module automate cu un total de 633 de locuri de parcare, iar daca totul va merge bine, bucurestenii le vor putea ocupa pana la finalul acestei veri.

Ontanu a prezentat proiectul, vineri, in cadrul unei consultari publice cu presedintii si administratorii imobilelor din zonele in care vor fi construite cele 6 parcari, se arata intr-un comunicat al Primariei Sectorului 2.

Lucrarile sunt programate sa inceapa in luna mai anul acesta si sa se finalizeze in doua luni de zile, dupa care vor fi date spre inchiriere locatarilor din imobilele aflate in vecinatatea constructiilor la pretul actual de rezervare a locurilor de parcare la sol - 86 de lei.

Cele sase amplasamente au fost stabilite in marile ansambluri de blocuri din cartierele: Mihai Bravu, Colentina, Chisinau si Pantelimon, unde se inregistreaza o criza acuta a locurilor de parcare pentru bucuresteni si nu exista terenuri disponibile pentru extinderea celor existente.

Cele sase parcari supraetajate vor fi construite la urmatoarele adrese:

- Bd Chisinau nr. 24: 177 de locuri,
- Str Rascoala 1907 nr. 10: 114 locuri.

- Sos Pantelimon nr. 330: 125 de locuri,
- Sos Pantelimon nr. 283: 110 locuri,
- Sos Mihai Bravu nr. 47 - 49: 59 de locuri,
- Str Fainari nr. 8: 48 de locuri.

In functie de particularitatile zonelor, noile parcari de resedinta vor avea dimensiuni variabile si vor fi amenajate in cladiri inalte de patru etaje acoperite de tabla, iar in interior vor fi montate utilaje gen carusel.

Fiecare abonat va beneficia de o cartela magnetica au ajutorul careia va parca autovehiculul in interior de unde va fi preluat automat si va fi pozitionat la etajul liber, unde va ramane pana la preluarea lui.

Astfel, fericitii posesori ai acestor locuri de parcare nu doar ca vor scapa de griji, dar vor avea si masinile protejate de intemperii sau de hoti.

Edilul sectorului 2 i-a asigurat pe presedintii si administratorii de blocuri prezenti la intalnire ca tariful pentru noile locuri de parcare va ramane neschimbat fata de cel practicat in prezent.

C.B.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2762 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ce poveste minunata!

Din pacate, nu va avea timp s-o puna in practica! Sa-l mai alegem odata, ca sa o faca uitata!!

 

Mare-i gradina ta....

Aleea de acces la adresa Mihai Bravu 47-49 au reasfaltat-o exact in saptamana dinainte de alegerile de acum patru ani. De mintit ca ne reabiliteaza blocul P16-P16A, de la respectiva adresa, ne-au mintit si inainte de alegerile de acum patru ani si inainte de cele de acum opt ani !Acum vin si ne promit garaje suspendate pentru care vom plati anual mai putin decat platim fiecare dintre noi lumina pe o luna in propriile apartamente ? Asta in conditiile in care in sectorul 6 un astfel de loc intr-o parcare etajata costa peste 100 de lei ? Cred ca domnul Ontanu are o parere deformata si despre gradul nostru de perceptie a realitatilor si despre gradul nostru de suportabilitate.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor