Ziare.com

Contribuabilii din sectorul 2 isi pot plati taxele si impozitele online

de Camelia Badea
Vineri, 08 Ianuarie 2010, ora 16:39

   

Contribuabilii din sectorul 2 isi pot plati taxele si impozitele online
Lansarea oficiala a sistemului electronic de plata a impozitelor si taxelor catre sectorul 2 prin intermediul cardurilor bancare a avut loc vineri, primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, fiind unul dintre primii utilizatori ai sistemului.

Pentru a-si putea plati taxele si impozitele online, orice contribuabil trebuie sa mearga cu o copie a cartii de identitate la Directia Venituri Buget Local a Primariei Sectorului 2, unde va completa un formular si va obtine parola de acces necesara pentru a putea accesa site-ul de taxe si impozite.

Apoi, acesta acceseaza site-ul www.impozitelocale2.ro unde intra in sectiunea "Plata electronica".

La finalul tuturor operatiunilor, contribuabilul este informat ca operatiunea de plata a reusit.

Te-au prins ofertele de Black Friday fara bani pe card? Libra Internet Bank iti ofera un credit online de pana la 20.000 de lei, cu dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Ai banii in cont in doar cateva minute si nu faci niciun drum la banca. Afla mai multe!

Pentru a exemplifica procedura, Neculai Ontanu si-a achitat, din contul sau impozitul pe cladiri, de 172 lei, folosind cardul Visa, demonstrand ca sistemul este functional.

Sistemul permite plata taxelor locale si a amenzilor contraventionale 24 ore din 24, fiind acceptate toate cardurile VISA/MasterCard.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 4682 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor