Ziare.com

Ontanu a facut 10.000 de locuri de parcare si mai face inca 10.000

Joi, 26 Aprilie 2012, ora 09:29

   

Ontanu a facut 10.000 de locuri de parcare si mai face inca 10.000
Neculai Ontanu, primarul sectorului 2, a promis 6.000 de locuri de parcare, in 2008 si a construit peste 10.000, iar in viitorul apropiat pregateste darea in folosinta a inca 10.000 de locuri de parcare.

Astfel, intre 2008-2012, primaria lui Neculai Ontanu a reusit sa amenajeze 10.365 de noi locuri de parcare, fapt care a condus la decongestionarea traficului in zonele cele mai aglomerate din sector, oferind totodata locuitorilor alternative civilizate pentru parcarea autoturismelor.

Iar raportul dintre necesitatile de parcaj in sector si numarul de locuri de parcare pus la dispozitie ar urma sa continue sa se imbunatateasca, edilul sectorului 2 pregatind darea in folosinta a inca 10.000 de locuri de parcare.

In prima faza, zonele in care vor fi construite noi parcaje sunt Obor si Armeneasca, urmand ca pana la finalul anului sa fie demarate lucrari de amanjare a unor parcari in alte sase zone din Sectorul 2.

In zona Obor, pe str. Ziduri Mosi, Primaria Sectorului 2 va construi un sistem de parcare suprateran (smart parking), pe sase etaje si prevazut cu patru lifturi exterioare pentru autoturisme. Parcarea va avea 110 locuri precum si cu un sistem inteligent care va indica locurile libere. Constructia va fi una "verde", avand panouri solare si fatade inierbate. La parter sunt prevazute magazine si un service auto.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1359 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Si marmota ce facea?

Locurile de parcare sunt pe sub paman? Pentru ca eu nu le-am vazut.

 

?????????????

Si unde sunt aceste locuri de parcare? Daca tot ii faceti reclama de ce spuneti si unde sunt aceste 10.000 de locuri de parcare?

 

Nu exista locuri de parcare noi in sectorul 2

daca tragi linii intre alea existente nu inseamna ca faci locuri noi de parcare. dar da bine pe hirtie sa spui ca "ai creat" 10.000 de locuri de parcare.....merge la prostimea stampilatoare.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor