Ontanu: Primaria Sectorului 2 monitorizeaza cu 90 de camere finala Europa League

Marti, 08 Mai 2012, ora 10:12
1850 citiri
Ontanu: Primaria Sectorului 2 monitorizeaza cu 90 de camere finala Europa League
Foto: Arhiva

In ziua finalei UEFA Europa League care se va disputa pe Arena Nationala, miercuri 9 mai, Primaria Sectorului 2 va monitoriza non-stop, cu 90 de camere video amplasate in 31 de intersectii rutiere, toate arterele de circulatie pe care se vor deplasa suporterii celor doua echipe de fotbal din Spania precum si spectatorii romani.

Pe 9 mai, Capitala gazduieste cel mai important eveniment sportiv al anului - finala Europa League dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao. Pentru ca spectacolul din teren si din tribune sa fie pe masura evenimentului sportiv, Primaria Sectorului 2 a luat masuri de siguranta speciale.

Sunt vizate mentinerea ordinii publice pe strazile care vor asigura accesul suporterilor catre Arena Nationala si prevenirea oricaror incidente violente care ar putea afecta buna derulare a evenimentului. La finala din 9 mai sunt asteptati la stadion 55.000 de spectatori.

Sistemele de monitorizare video vor supraveghea respectarea regulilor de circulatie de catre pietoni si de conducatorii auto impuse special in perioada meciului, dirijarea traficului rutier si, cel mai important, comportamentul suporterilor inainte si mai ales dupa terminarea partidei.

In scopul prevenirii unor incidente de tulburare a ordinii publice, la finalul disputei fotbalistice vor fi monitorizate cu mare atentie, atat de camerele video, cat si de patrulele auto si pedestre ale Politiei Locale a Primariei Sectorului 2, fluxurile de suporteri care vor pleca de la stadion. Toate imaginile vor fi transmise in timp real si la celelalte institutii cu care Primaria Sectorului 2 va colabora, in aceasta perioada, pentru asigurarea masurilor de liniste publica necesare la un eveniment de asemenea amploare.

Politia Locala a Primariei Sectorului 2 va fi in alerta maxima cu toate efectivele sale incepand de marti, 8 mai, ora 07.00 si pana joi, 10 mai, ora 07.00 astfel incat bucurestenii si suporterii sa fie in orice moment in siguranta

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Ontanu monitorizare camere UEFA, #monitorizare camere finala UEFA, #supraveghere finala Champions League , #primar sector 2