Piata noua in zona Pipera

Vineri, 03 Decembrie 2010, ora 07:41
2873 citiri
Piata noua in zona Pipera
Foto: Arhiva

Primarul sectorului 2, Neculai Ontanu, a inaugurat o noua piata agroalimentara pe platforma Pipera, vizavi de statia de metrou din zona.

Deschiderea pietei a avut loc intr-o atmosfera festiva, specific romaneasca, publicul prezent la eveniment avand ocazia sa serveasca gratis vin fiert, tuica fiarta si covrigi calzi, dar si sa asiste la un mini spectacol folcloric.

Organizatorii au reusit sa aduca la tarabe numai produse traditionale romanesti direct de la producatori, in special din Ardeal.

La "Piata Romaneasca" se pot gasi branza, cascaval, lactate, carne si produse din carne din zona Sibiului, preparate dupa retetele traditionale. Din zona Vrancea este adus vin varsat alb si rosu, la preturi de 4-5 lei litri, in functie de preferinte. Noua piata detine si standuri moderne - gen casute din lemn, dupa modelul celor europene - cu legume si fructe, aici fiind amenajate si alte 16 spatii comerciale. Nu lipsesc nici produsele de panificatie sau dulciuri.

Piata a fost ridicata pe un amplasament liber de mai multi ani, iar constructia a revigorat zona. Ea este desfasurata pe parter si un etaj cu birouri administrative si are o parcare de 50 de locuri.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#piata platforma Pipera, #piata sectorul 2, #piata romaneasca , #primar sector 2