L'Equipe anunta plecarea lui Neymar de la PSG

Luni, 17 Iunie 2019, ora 15:02
5537 citiri
L'Equipe anunta plecarea lui Neymar de la PSG
Foto: Instagram/Neymar

Presedintele lui PSG, Nasser Al-Kheilaifi (Qatar), si-a avertizat jucatorii ca nu va mai tolera un comportament iresponsabil si le-a cerut sa munceasca mai mult, astfel usa clubului este deschisa, declaratii care sunt considerate de presa franceza ca un preambul privind despartirea de vedeta braziliana Neymar.

Internationalul brazilian s-a alaturat lui PSG in august 2017, in schimbul sumei record de 222 milioane euro platita lui Barcelona. In sezonul 2018/2019, din cauza accidentarilor, Neymar a jucat doar 17 meciuri in Ligue 1 si a marcat 15 goluri.

L'Equipe sustine ca PSG intentioneaza sa-l vanda pe Neymar, 27 ani, daca va primi o oferta substantiala. Brazilianul nu s-a acomodat total la noul sau club si le-a spusa rudelor sale ca are dificultati in Franta, inainte de a fi acuzat ca a violat o femeie la un hotel din Paris, in luna mai.

Al-Khelaifi este nemultumit de prestatia echipei in ultimul sezon si a avut un mesaj clar catre echipa: "Jucatorii trebuie sa fie mai responsabili decat inainte. Lucrurile trebuie sa se schimbe. Ei trebuie sa faca mai mult si sa munceasca mai tare. Nu sunt aici pentru propriul amuzament. Daca nu sunt de acord, usa este deschisa. Ciao! Nu mai vreau fite de vedete".

PSG a cucerit din nou titlul in acest sezon, dar a iesit din optimi in Liga Campionilor si nu s-a impus in cupele interne.

Brazilianul Leonardo revine dupa o pauza de sase ani ca director sportiv la PSG, in locul lui Antero Henrique, si are deja toata increderea lui Al-Khelaifi: "Am realizat ca schimbarile erau fost esentiale. Altfel, nu am fi ajuns nicaieri. Leonardo va avea putere absoluta pe plan sportiv. El are toata increderea mea. Autoritatea lui naturala va fi buna pentru toata lumea, in special pentru jucatori".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Neymar pleaca PSG, #neymar transfer psg , #stiri Neymar