Neymar are probleme din cauza bonusului de 26 de milioane de euro!

Luni, 11 Martie 2019, ora 17:51
6086 citiri
Neymar are probleme din cauza bonusului de 26 de milioane de euro!
Foto: Instagram/Neymar

Neymar este anchetat de fiscul spaniol in legatura cu bonusul pentru prelungirea contractului cu FC Barcelona si cu rasunatorul sau transfer la PSG in 2017, a afirmat luni ziarul El Mundo.

Contactat de AFP, fiscul spaniol a refuzat sa faca orice comentariu.

Potrivit El Mundo, fiscul incearca sa afle daca Neymar a platit in Spania impozitele pentru bonusurile de prelungire cu Barca si veniturile legate de transferul sau la PSG.

Rezident fiscal in Spania in 2017, anul plecarii sale la PSG pentru o indemnizatie de transfer record de 222 milioane de euro, Neymar era obligat sa-si declare veniturile, atat cele obtinute in Spania, cat si cele obtinute in Franta.

Virarea de catre Barca a unui bonus pentru prelungirea contractului este deja in centrul unei batalii judiciare intre brazilian si clubul catalan. O audiere este prevazuta pe 21 martie in fata tribunalului pentru litigii de munca din Barcelona.

Potrivit El Mundo, fiscul a cerut tribunalului toate informatiile despre aceste tranzactii. Tribunalul nu a facut niciun comentariu.

Barca si Neymar au negociat prime atunci cand atacantul a semnat un nou contract cu gruparea catalana in vara lui 2016.

Dupa plecarea lui "Ney" la PSG in august 2017, clubul catalan a refuzat sa-i vireze jucatorului prima de 26 de milioane de euro promisa in 2016.

Clubul a depus plangere impotriva jucatorului pentru nerespectarea contractului, cerandu-i sa restituie prima deja virata, dar si despagubiri de 8,5 milioane de euro.

La randul sau, Neymar a depus plangere la FIFA impotriva fostului sau club, cerand plata acestei prime.

Numeroase personalitati ale fotbalului au avut probleme cu fiscul spaniol in ultimii ani.

In ianuarie, Cristiano Ronaldo a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare. Potrivit unei surse judiciare, intre sanctiuni si achitarea prejudiciului, afacerea l-a costat 18,8 milioane de euro pe fostul atacant al lui Real Madrid, acum la Juventus.

Marea vedeta a Barcelonei, Lionel Messi, a fost condamnata in 2016 la plata unei amenzi de 2 milioane de euro si la o pedeapsa de 21 de luni de inchisoare, comutata intr-o amenda suplimentara de 252.000 euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Neymar anchetat Fisc Spania , #stiri Neymar