Neymar prezinta motivul pentru care a plecat de la Barcelona

Vineri, 04 August 2017, ora 17:02
8430 citiri
Neymar prezinta motivul pentru care a plecat de la Barcelona
Foto: psg.fr

"Am vrut o provocare mai mare", a explicat atacantul brazilian Neymar, jucatorul cel mai scump din istoria fotbalului, transferat de FC Barcelona la Paris Saint-Germain, in conferinta de prezentare care a avut loc vineri la Parc des Princes.

"Am vrut ceva mai mult, am vrut o provocare mai mare", a precizat brazilianul, venit la Paris "din ambitia acestui club, foarte asemanatoare cu a mea".

Neymar (25 ani) a devenit joi fotbalistul cel mai scump din istorie semnand pentru cinci ani cu Paris Saint-Germain, contra sumei de 222 milioane euro ceruta de Barcelona.

"A fost una din deciziile cele mai dificile din viata mea", a adaugat el.

"Ma simteam foarte bine la Barcelona, in oras, la club, a fost un moment cu multa tensiune, cu ganduri despre ce ar trebui sa fac cu viata mea. Las multi prieteni in urma, insa acesta este fotbalul, viata noastra curge foarte rapid", a explicat brazilianul.

"In niciun moment nu am aratat lipsa de respect pentru clubul din Barcelona", a insistat acesta, in timp ce plecarea sa a fost resimtita in Catalonia ca o tradare de o parte din suporterii blaugrana.

Neymar, care a disputat ultimul sau meci sambata trecuta cu Barcelona, spera sa poata juca inca din aceasta sambata, pentru a incepe campionatul cu noul sau club, pe teren propriu, impotriva lui Amiens.

"Da, sunt gata sa incep, daca se poate si maine", a spus el.

"Imi doresc sa joc fotbal. Vreau tot timpul sa joc fotbal, este ceea ce-mi place cel mai mult in viata. Deci, da, sunt gata sa incep, daca se poate de maine", a explicat brazilianul.

Neymar va fi prezentat publicului parizian sambata la ora locala 15,45, chiar inaintea primului meci din Ligue 1 al acestui sezon.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Neymar prezentat oficial PSG, #Neymar plecare Barcelona, #neymar transfer psg , #stiri Neymar