Duckadam, intalnire decisiva cu Banicioiu. Iata concluziile negocierilor

Marti, 05 Februarie 2013, ora 10:17
3524 citiri
Duckadam, intalnire decisiva cu Banicioiu. Iata concluziile negocierilor

Helmuth Duckadam, presedintele de imagine al Stelei, s-a intalnit, luni, cu Nicolae Banicioiu pentru a discuta despre renta viagera care ar urma sa le fie acordata jucatorilor care au castigat Cupa Campionilor Europeni.

"Eroul de la Sevilla" a dezvaluit ca a reusit sa-l convinga pe Banicioiu sa le acorde jucatorilor Stelei '86 renta viagera.

In plus, pana cand legea va fi modificata, jucatorii Stelei '86 vor fi finantati printr-o alta modalitate.

"Astazi (n.r. - luni) am fost la Ministerul Tineretului si Sportului, am avut o intalnire cu domnul Banicioiu si cu doamna Carmen Tocala si s-a hotarat sa ni se faca si noua, celor de la Steaua '86, o pensie viagera. Ma bucur ca, dupa 27 de ani, s-a gasit cineva care vrea cu adevarat sa-i ajute pe unii dintre baietii care nu au avut sansa de a juca afara si au probleme financiare. Ar fi o treaba fantastica, am avea si noi o batranete linistita. S-a gasit o solutie: pana se va modifica legea, cinci dintre noi (Bumbescu, Barbulescu, Majaru, Balan si cu mine) sa aiba parte de niste bani care ne sunt vitali. Se incearca si pentru Radu II si Pistol, care au o situatie mai deosebita din punct de vedere financiar. Ceilalti nu au probleme de acest gen, insa, pentru restul, Legea rentei viagere se va modifica in cateva luni si vor fi si ei recompensati. Merg pe mana domnului ministru Banicioiu, care a promis solemn ca va rezolva totul in timpul cel mai scurt", a spus Duckadam pentru Ziarul Ring.

Multumit de raspunsul lui Banicioiu, Duckadam a afirmat ca simte ca a obtinut un colac de salvare pentru el si fostii sai colegi de la Steaua.

"Eu o sa ma ocup de dosarele care trebuie completate si depuse la minister. Am vorbit cu baietii si ei si-au dat acordul. Erau bucurosi, pentru ei este un colac de salvare. Lumea poate fi rautacioasa, insa acesti oameni, care au castigat un trofeu unic in Europa, irepetabil, cred, pentru Romania, nu merita sa traiasca in saracie. Mi-a fost rusine sa intreb despre ce suma este vorba. Pentru noi, orice ban este bine-venit", a mai spus Duckadam.

Cuantumul rentei viagere nu a fost insa stabilit la intalnirea de luni.

Fostul portar castiga 2.000 de euro lunar la Steaua si primeste si o indemnizatie de revolutionar.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Helmuth Duckadam renta viagera, #Nicolae Banicioiu renta viagera, #renta viagera Steaua 86 , #stiri Nicolae Banicioiu