Banicioiu (TSD): Alegerile tineretului PD-L, oda catre "marele conducator"

Duminica, 24 Februarie 2008, ora 14:30
1913 citiri
Banicioiu (TSD): Alegerile tineretului PD-L, oda catre "marele conducator"

Liderul TSD, Nicolae Banicioiu (foto), a raspuns, duminica, atacurilor tinerilor democrati-liberali la adresa social-democratilor afirmand ca alegerile de la organizatia de tineret a PD-L s-au inscris in ciclul de ode adresate "marelui conducator" Traian Basescu, relateaza NewsIn.

"Alegerile de la organizatia de tineret a PD-L au fost inca un episod din filmul "Sa mai cantam o oda marelui conducator si pentru fiica sa cea mica".

In prima zi a Conventiei organizatiei de tineret a PD-L, la prezidiu au stat mai marii partidului, seniori, adica tinerii Boc si Stolojan, iar membrii organizatiilor de tineret au stat cuminti in randuri si au aplaudat cand Stolojan le-a facut cu ochiul", a spus Bancioiu.

Liderul TSD l-a persiflat in continuare pe Basescu pe care a continuat sa-l numeasca "marele conducator" si a criticat-o pe fiica cea mica a presedintelui, dar si pe Elena Udrea, "madame de Pompadour a politicii romanesti".

"Elenei Basescu ii spunem ca nu este un tanar ca toti ceilalti, si nu numai pentru ca e fata lui tata, ci si pentru ca a luat 8.000 euro pe luna de la Luxten, asa cum nu iau toti tinerii din Romania. Romania nu e asa cum o vede ea de pe fereastra jeep-urilor de la SPP", a comentat liderul TSD.

"O sa-l conducem pe marele conducator pe culmi marete, dupa care isi va inscauna rand pe rand toti membrii familiei. S-a inceput cu finul de la Arad pe care l-a pus primar si l-a salvat de la DNA.

Ne-am invatat sa o vedem pe acea madame de Pompadour a politicii romanesti, marca PD-L, doamna Elena Udrea tot recomandata de Traian Basescu pentru diferite posturi, ne-am invatat sa o vedem ocupand functii de secretar executiv sau alte astfel de functii, tot fara alegeri, acum ne obisnuim sa o vedem si pe Elena, in functie de conducere si mai ales pe prietena Elenei, doamna Monica Ridzi", a continuat Banicioiu.

Acesta l-a comparat pe Emil Boc cu Emil Bobu, fost nomenclaturist si credincios al lui Ceausescu, iar organizatia de tineret a PD-L cu fostul UTC.

"Ne-au demonstrat inca o data ca UTC s-a reinfiintat sub patronajul slugarnic al lui Emil Bobu. Era foarte credincios si juca septica din cand in cand cu Ceausescu, exact asa a fost imaginea lui Emil Boc de ieri", a declarat presedintele TSD, felicitand-ul ironic pe liderul PD-L pentru modernizarea clasei politice.

Pesedistul a atacat-o si pe Monica Iacob Ridzi, presedinta organizatiei de tineret a PD-L, careia i-a amintit ca trebuie sa-si dea demisia din organizatia de tineret a socialistilor europeni, exprimandu-si speranta ca afirmatia acesteia potrivit careia stanga este singura solutie pentru Romania nu o va impiedica in cariera ei politica de dreapta.

Nicolae Banicioiu nu l-a uitat nici pe Theodor Stolojan despre care a exprimat opinia ca este "inca nerefacut dupa grava boala din campania din 2004".

"Priveam discursul lui Theodor Stolojan care le spunea tinerilor democrati-liberali cum s-a reinstaurat regimul lui Ileiscu la PSD si imi aminteam de zilele cand el purta acel slogan, "Iliescu apare/ Soarele rasare", si sunt multi care si-l mai amintesc inca pe Stolojan batand din palme la venirea sau intrarea lui Iliescu in anumite sali.

Cand a mintit Stolojan, acum cand il critica pe Iliescu, sau atunci cand il lauda pe Iliescu?", s-a intrebat retoric Banicioiu.

"Au facut aprecieri la adresa TSD. Eu sunt mandru de modul in care am castigat o competitie la sefia organizatiei de tineret si-i recomand lui Ridzi ca atunci cand va vrea sa vorbeasca in numele unor tineri despre care spune ca-i reprezinta sa dea drumul la competitie, nu sa-si intimideze adversarii", a conchis liderul TSD, care a acuzat nereguli la votul de sambata sustinand ca ar fi existat membri ce ar fi votat impotriva Monicai Iacob Ridzi.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Banicioiu TSD Alegeri, #tineret, #PDL, #oda, #marele conducator , #TSD