Marturisirile fostei iubite a lui Nicu Ceausescu: Era modest, isi facea singur salata

Joi, 22 Iulie 2010, ora 22:30
31698 citiri
Marturisirile fostei iubite a lui Nicu Ceausescu: Era modest, isi facea singur salata
Foto: Antena3

Daniela Vladescu, directorul Teatrului National de Opera si Balet din Constanta, ultima iubita a lui Nicu Ceausescu, a povestit despre relatia de 4 ani cu cel de-al treilea fiu al cuplului Nicolae si Elena Ceausescu, caruia parintii ii harazisera un viitor politic, fiind considerat "printul mostenitor", caracterizandu-l ca pe "un om foarte modest si civilizat in relatiile cu cei din jur".

Desi i se spunea Printisorul, "era un om foarte modest si civilizat in relatiile cu cei din jur", isi aminteste Daniela Vladescu. Spre dezamagirea multora, "n-am cunoscut o parte urata a lui, nu a existat", a declarat ea la Antena 3.

"Au trecut atatia ani incat toate amintirile se invalmasesc (...) Acum toate sunt la fel, acea bucatica de 4 ani peste care am tras o linie, inainte de '89", isi aminteste femeia care a pus capat relatiei cu Nicu Ceausescu plecand din Bucuresti la Sibiu in 21 decembrie, "cand nu-l mai iubeam si nu mai eram impreuna".

O relatie complet dezinteresata, care i-a adus chiar dezavantaje

Cu toate acestea, recunoaste ca l-a iubit "da, cu toata blandetea", chiar daca relatia nu i-a adus niciun fel de avantaje, ci dimpotriva. Recunoaste ca statea si ea la coada la benzina cu mama ei noaptea si aminteste faptul ca Nicu Ceausescu era in conflicte cu parintii, conflicte care il lasau fara prieteni, singur. "Era pedepsit inlaturandu-i-se prietenii, care erau trimisi in Irak, sa lucreze la Baia Mare".

De altfel, isi amineste ea, Zoia s-a indepartat de toti, inchizandu-se in casa "intre carti si tigari", dupa ce Institutul de Matematica, infiintat de ea, fusese inchis.

Isi facea singur salata

Cat despre Valentin, acesta era "un om perfect normal, mergea zi de zi la serviciu", isi aminteste cea care i-a cunoscut pe membrii familiei Ceausescu indeaproape timp de 4 ani. "Zoia nu a fost criminal, nici Valentin sau Mircea". "Oamenii astia umblau cu Dacia, Nicu cu un Renault vechi de 7 ani si o Dacie", declara ea.

"Am cunoscut un om normal, care venea seara si isi facea singur salata, si care statea de vorba si recita din Nichita Stanescu si din Adrian Paunescu, ii idolatriza. Recita si Doina, care era interzisa, cunostea istorie", povesteste Daniela Vladescu.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#iubita Nicu Ceausescu, #Daniela Vladescu Nicu Ceausescu, #copii Ceausescu , #dezvaluiri
Comentarii
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
Daniela Vladescu a avut o voce unica...si de o frumusete unica, chiar daca se spunea ca e amanta lui Nicu Ceausescu...aiureli, pt ca dragostea nu cunoaste limite...