Arhitectul lui Ceausescu: Si Elena ii facea farmece lui Nicu sa nu o paraseasca

Marti, 13 Decembrie 2011, ora 17:51
8198 citiri
Arhitectul lui Ceausescu: Si Elena ii facea farmece lui Nicu sa nu o paraseasca
Foto: Arhiva

Nu doar personajele mondene ori politicienii din zilele noastre au aplecare pentru paranormal. Si Elena Ceausescu apela la serviciile ghicitoarelor, pentru a se asigura ca sotul sau nu calca stramb.

Arhitectul Camil Roguski, cel care a facut practic parte din familia Ceausestilor, a povestit pentru Ziare.com cum Elena Ceausescu ii facea vraji sotului sau, pentru a fi sigura ca nu va fi parasita pentru o amanta.

"Elena Ceausescu era taranca, isi dadea in carti. Nu insistent. Era o femeie de serviciu si aia ii dadea in carti. In casa, femeile de serviciu erau obligate nu numai sa faca ordine, ci sa aiba si dantele, snururi", a declarat arhitectul de 86 de ani.

Camil Roguski a povestit cum Elena Ceausescu ii punea busuioc sub perna sotului sau, astfel incat sa se asigura ca acesta nu isi va gasi o amanta.

"Ii punea lui Ceausescu, fara sa stie el, busuioc in pat. Dar nu care cumva sa afle el, ca precis o dadea afara. (...) Ea mai mergea si la ghicitoare si facea si fel de fel de eforturi ca sa fie placuta de barbatul ei", a povestit Camil Roguski.

Ceausescu credea doar in puterea lui

In comparatie cu sotia sa, insa, Nicolae Ceausescu credea doar in propriile sale puteri si in Dumnezeu.

"El era un om ursuz, nu tinea la lucrurile astea. Numai in familie era binevoitor, dar nu credea el in de astea. Ceausescu nu credea decat in puterea lui si Dumnezeu, avea si icoane prin casa", a mai spus Camil Roguski.

Scandalul personalitati la vrajitoare - unele neaga, altele confirma

Mai multe personaje sonore din viata publica din Romania au aparut, marti, pe o lista a amatorilor de ghioc, pacaliti de vrajitoare cu peste un milion de euro.

Pe aceasta lista apar Mircea Geoana, Banel Nicolita, Amalia Nastase ori Sanziana Buruiana, insa cu totii au negat ca ar fi apelat vreodata la serviciile vrajitoarelor.

Singura care a confirmat ca a fost pagubita de asa-zisele clavazatoare a fost Oana Zavoranu. Contactata de Ziare.com, vedeta a marturisit ca prezicatoarele au santajat-o cu suma de 450.000 de euro, pentru a scapa de farmecele facute tot de ele.

Politicieni, fotbalisti si artisti, pacaliti de vrajitoare cu un milion de euro

Locuintele a 13 vrajitoare din Ilfov, acuzate ca au inselat numeroase persoane, au fost perchezitionate, marti dimineata, de mai multe echipe de politisti.

Potrivit lui Christian Ciocan, pana in prezent au fost retinute sapte persoane: trei femei si patru barbati. Vrajitoarele "Melisa" si "Vanesa", cunoscute printre vedetele romanesti amatoare de ghioc, au fost si ele retinute de politisti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Ceausescu vrajitoare busuioc, #farmece familia Ceausescu, #scandal vrajitoare Ceausescu , #Elena Ceausescu