Probleme mari pentru Nicolae Dica inaintea meciului cu Astra

Sambata, 03 Noiembrie 2018, ora 15:33
3350 citiri
Probleme mari pentru Nicolae Dica inaintea meciului cu Astra
Foto: Facebook/FCSB Official

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Nicolae Dica, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca are in continuare sase jucatori accidentati, dar a precizat ca si cu intreg lotul valid partida cu Astra Giurgiu ar fi fost la fel de dificila.

"Chiar daca aveam tot lotul la dispozitie tot era dificil cu Astra. Nu e usor, dar o sa incerc sa pun jucatorii valizi pe posturile unde avem nevoie si sper sa dea randamentul cel mai bun. Este intr-adevar dificil din punctul asta de vedere pentru ca sunt 6 jucatori accidentati, jucatori importanti pe care noi ne bazam. Deocamdata Planic, Balasa, Momcilovic si Stan fac antrenament separat, la fel si maine. Vom vedea abia saptamana viitoare daca reusim sa recuperam vreunul dintre ei pentru meciul cu Dinamo", a spus tehnicianul.

"Astra este o echipa care ne-a pus mereu probleme de cand am venit eu, asa ca va fi un meci greu, mai ales ca si ei isi doresc sa prinda play-off-ul. Au jucatori cu experienta. Este o problema faptul ca primim goluri din fazele fixe. Am primit destul de multe. Am lucrat chiar si astazi aceste faze, speram sa ne concentram mai bine de acum inainte si sa castigam aceste dueluri", a adaugat el.

Dica sustine ca este un avantaj faptul ca Denis Alibec, fostul sau jucator, este suspendat si nu poate evolua duminica pentru Astra Giurgiu. "Alibec este un jucator valoros care chiar daca nu face nimic 60-70 de minute poate avea o executie, poate sa marcheze sau sa dea o pasa de gol. Alibec e un jucator important pentru ei. E bine ca nu joaca impotriva noastra. Dar vom vedea sigur dupa meci daca a fost bine sau nu ca a lipsit", a mentionat el.

"Am auzit si eu ca gazonul de pe Arena Nationala nu este OK. Au fost acele meciuri pentru copii si s-a jucat 3-4 zile cat a durat turneul. Pacat ca s-a stricat din nou. Insa nu conteaza cum arata gazonul la ora jocului, important e sa dam totul si sa castigam. Distanta e foarte mica intre primele 6-7 echipe din clasament, important e ca noi sa castigam meciul cu Astra pentru ca noi avem obiectiv castigarea campionatului si vrem sa ajungem pe primul loc cat mai repede. Nu am avea scuze daca pierdem campionatul pentru ca avem conditii foarte bune, salariile sunt platite la zi, avem jucatori de valoare... Dar trebuie sa tinem cont si de problemele pe care le avem si pe care le-am intampinat de la inceperea sezonului. Nu e usor sa ai 6-7 jucatori accidentati, suspendati... S-a vazut cum am mers la meciul de la Calarasi din Cupa cu acei copii de 15-16-17 ani", a mai afirmat Nicola Dica.

In ceea ce priveste un posibil transfer al fundasului Alexandru Pascanu (20 de ani), aflat sub contract cu Leicester si convocat in premiera de Cosmin Contra la echipa nationala, antrenorul a afirmat: "Acum intr-adevar avem ambii fundasi centrali accidentati, am facut improvizatii si vom face in continuare. In iarna vom vedea ce se va intampla. Dar nu ma gandesc la transferuri pentru ca nu are rost. Eu ma gandesc la partida cu Astra si la cea cu Dinamo".

Dica a evitat sa comenteze posibilul interes al clubului FCSB in transferul lui Denis Dragus (FC Viitorul) . "Denis Dragus este un jucator de perspectiva, care a debutat la o varsta frageda la echipa nationala si care e pe un drum bun. Dar atat pot spune in acest moment", a mentionat antrenorul.

Echipa de fotbal FCSB intalneste, duminica, de la ora 21,00, pe Arena Nationala din Capitala, formatia Astra Giurgiu, intr-o partida contand pentru etapa a 14-a, prima a returului a Ligii I.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Nicolae Dica jucatori accidentati, #Nicolae Dica FCSB Astra , #FCSB