Reactia lui Nicolae Dica dupa ce a aflat felul in care l-a "lucrat" Mihai Stoica pentru a fi dat afara

Luni, 24 Decembrie 2018, ora 10:02
10769 citiri
Reactia lui Nicolae Dica dupa ce a aflat felul in care l-a "lucrat" Mihai Stoica pentru a fi dat afara
Foto: Hepta.ro

Nicolae Dica a comentat dezvaluirea facuta de Gigi Becali, potrivit careia Mihai Stoica i-a cerut de foarte mult timp sa schimbe antrenorul de la FCSB.

Dica se declara surprins de dezvaluirile lui Becali si spune ca a avut incredere deplina in Stoica.

"Meme este un om in care am avut incredere... Am avut mare incredere in el. Pe mine m-a mirat acea declaratie a patronului. Meme stie foarte bine ca am avut o oferta din Arabia Saudita, cu el m-am consultat sa raman. La discutia pe care am avut-o cu el mi-a spus sa raman aici pentru ca am inceput o munca. Ma gandesc ca, daca eram un antrenor slab, imi spunea du-te, nu mai sta.

Dupa meciul de la Craiova am vrut sa plec si mi-a spus sa ma gandesc la antrenorii mei secunzi. Corect era sa-mi spuna in fata daca simtea ceva ce nu este ok. Am avut o colaborare deschisa, am avut incredere in el... Din prima zi le-am spus ca daca nu mai au incredere in mine sa-mi spuna si voi renunta", a afirmat Dica la Telekom Sport.

Reactia lui Dica vine dupa ce Gigi Becali a dezvaluit felul in care Mihai Stoica ii spunea constant ca FCSB are nevoie de un antrenor nou.

"Meme nu are nicio vina. El mi-a tot zis 'Bai, Gigi, nu avem antrenor'. Dar eu nu l-am ascultat. I-am zis ca nu vreau sa-mi bat joc de el si de familia lui. Dar Meme mi-a zis 'Nu te gandesti ca-ti bati joc de familiile a 30 de jucatori tinandu-l pe Dica?'", a povestit Becali la Digi Sport.

Nicolae Dica a plecat de la FCSB dupa infrangerea suferita de ros-albastrii in derbiul cu CFR Cluj, scor 0-2.

Dica a preluat formatia ros-albastra in iunie 2017, iar in sezonul precedent a ratat toate cele trei trofee interne. Sub comanda sa, FCSB a ajuns totusi in primavara Europa League.

In sezonul actual, gruparea ros-albastra a ratat insa calificarea in grupele unei competitii europene.

Mai mult, FCSB se afla pe locul doi in Liga 1 la sase puncte in spatele liderului CFR Cluj.

C.S.

Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Condiția pusă de Geoană pentru a reveni în politică: ”Am să o fac cu toată inima”
Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat că nu se află în căutarea unui alt job internaţional după o poziţie atât de importantă la NATO. El a precizat că,...
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Ciolacul îl trimite pe Piedone ”la locul lui”. Liderul PSD susține că nu va negocia cu edilul de la Sectorul 5
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri, 24 aprilie, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va...
#Nicolae Dica demitere FCSB, #Nicolae Dica Mihai Stoica , #FCSB