Lista lui Nicolae Robu: 80 de 'realizari' intr-un an de mandat. Cu asta vrea primarul sa compenseze promisiunile neonorate din campania electorala!

Marti, 25 Iunie 2013, ora 03:46
369 citiri
Tweet TIMISOARA. Fericit nevoie mare ca a implinit un an de cand a depus juramantul de primar al Timisoarei, Nicolae Robu a iesit in fata timisorenilor cu o lista de 80 de realizari, insiruite pe 2 pagini A4. Asta ca o "compensare" a faptului ca mai toate promisiunile facute alegatorilor in campania electorala n-au fost onorate, a lasat sa se inteleaga primarul liberal.

CITESTE SI: Nicolae Robu i-a mintit pe timisoreni! La exact 1 an de cand a fost ales primar, si-a castigat dreptul de a fi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: lista Nicolae Robu Robu realizari mandat