Scandal pe turnulete! Primarul Nicolae Robu da lectii de arhitectura unui rom care isi renoveaza palatul din Timisoara. FOTO!

Marti, 29 Iulie 2014, ora 12:35
380 citiri
TIMISOARA. Discutii in contradictoriu marti la pranz in Timisoara. Primarul Nicolae Robu le-a facut o surpriza romilor care-si renoveaza un palat pe strada Romulus din cartierul Elisabetin si le-a dat cu aceasta ocazie si o lectie de arhitectura.

Cativa muncitori lucreaza de zor de cateva saptamani la palatul de pe strada Romulus 11. Au conturat deja cele doua turnulete, iar vorba a ajuns imediat la urechea primarului Nicolae Robu, care a primit un mesaj pe Facebook. Edilul-sef s-a mobilizat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.