"Bula", independent si foc pe PSD: Regreta cele 200% la referendum

Miercuri, 31 Octombrie 2012, ora 19:37
7436 citiri
"Bula", independent si foc pe PSD: Regreta cele 200% la referendum

Celebrul deputat de Olt Nicolae Stan, cunoscut sub numele de "Bula", va candida ca independent la alegerile parlamentare si acuza organizatia judeteana a PSD de "mafiotism" dupa ce nu l-a pus pe liste pentru o noua candidatura.

"Daca n-am avut loc dupa ce am muncit si am iesit primul pe tara cu colegiul meu si la locale si la referendum, n-au vrut. Imi pare rau ca am scos atat la referendum", a spus Stan pentru Ziare.com.

Nicolae Stan, care controleaza comuna Colonesti, unde a fost primar pentru multe mandate, ales cu 90% ultima oara si unde fiul sau e primar, a reusit un rezultat de senzatie la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu - 184%. Acuzat de frauda electorala, el s-a aparat si a explicat prezenta uriasa prin faptul ca sunt multi turisti, dar si multi oameni care au domiciliul in alte localitati, dar de fapt locuiesc in comuna sa.

Oltenii, cei mai morti stramosi ai europenilor

"Bula" a exprimat si un regret pentru ca a adus atatia oameni anti-Basescu, spunand ca il aprecieaza, dar presedintele a facut multe greseli.

"A ramas Basescu, a facut si el greseli. Eu i-am spus sa nu taie pensiile si salariile, nu stiu ce o fi fost in capul lui", a transmis Stan.

Atac la "mafiotii din PSD

Nicolae Stan i-a atacat pe liderii PSD din judetul Olt pentru ca nu l-au lasat sa candideze pentru un nou mandat pe listele lor.

"Nu m-a lasat grupul infractional alcatuit din Stanescu (Paul, presedintele CJ Olt -n.red), mafiot, Valcov (Darius, primarul de Slatina-n.red) - cel mai mare mafiot, si Oprescu (Marius, consilier judetean -n.red) ala cu pietroaiele. O sa le para rau!

L-au adus in locul meu pe Daniel Barbulescu, ala e pedelist convins, a taiat pensiile si salariile, eu am plecat din PDL sa nu tai pensiile si salariile", a acuzat Stan.

Tirul sau s-a indreptat in special spre Darius Valcov, primar de Slatina (ex-PDL, acum la PSD) si care va candida pentru un mandat de senator.

"La Slatina fura Valcov, aici nu mai merge, aici sunt 23 de primari. E zero barat Valcov, o sa vada el. De ce vrea sa plece din Slatina? Are 3 mii de miliarde datorie orasul, ne ducem dracu' si eu si el si tot se mai platesc banii astia. E mai tare infrastructura de la Colonesti", sustine "Bula".

El a tinut sa-i amintim cand a mai dat declaratii pentru Ziare.com si, spunandu-i ca a fost atunci cand a prezis disparitia PDL, ne-a mai dat o predictie.

"Pai si nu-i asa? Uite ca s-a dus PDL. Se destrama si PSD dupa alegeri", s-a aratat sigur de el Nicolae Stan.

Deputat UNPR: PDL intra in istorie ca PNTCD-ul

La fel de sigur a profetit si scorul sau de la parlamentare? "Acum iau 100%", crede Stan.

Povestea politica a lui Bula

Nicolae Stan a fost unul dintre primarii PSD cu cele mai bune rezultate pe tara. El a reusit nu doar sa scoata peste 100% la referendumul pentru Constitutie din 2003, dar a fost si reales primar in 2008 cu peste 90%.

La doar cateva luni distanta el a schimbat partidul si a fost ales deputat PDL, chiar daca a sustinut ca ramane un mare admirator al lui Adrian Nastase, precum si al lui Nicolae Ceausescu. Ulterior, el a plecat din PDL si a revenit pentru scurt timp la PSD. Aici nu a stat mult si a revenit in barca Puterii de atunci, trecand la UNPR, unde a primit chiar sefia organizatiei judetene. In cele din urma, "Bula" a revenit la partidul-mama, PSD, inainte de actuala independenta.

Un singur om a reusit sa intre in Parlament candidand ca independent - Antonie Iorgovan, "parintele Constitutiei", la alegerile din 1992. Legea actuala prevede ca un candidat independent devine parlamentar daca obtine peste 50% din voturile din colegiul sau.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Bula deputat independent, #Bula atac PSD mafioti , #stiri Nicolae Stan