Carla Bruni vrea un copil de la Sarkozy

Miercuri, 09 Iulie 2008, ora 13:50
2264 citiri
Carla Bruni vrea un copil de la Sarkozy

Carla Bruni-Sarkozy, sotia presedintelui francez, a negat ca ar fi insarcinata, asa cum se zvoneste de mult timp, insa a spus ca i-ar placea sa aiba un copil.

"Din pacate, nu sunt insarcinata. Ma intreb daca nu cumva m-am ingrasat, deoarece toata lumea imi pune aceeasi intrebare. Nu sunt insarcinata si regret acest lucru, intrucat mi-ar placea foarte mult sa fiu. Se va intampla oare acest lucru?

Imi este foarte greu sa ma pronunt. Totusi, este mai dificil sa ramai insarcinata la 40 de ani decat la 25", a declarat Carla Bruni, intr-un interviu pentru revista VSD.

In ceea ce priveste cariera muzica, Carla se pregateste pentru lansarea pe piata a celui de-al treilea album, intitulat "Comme si de rien n'etait", pe 11 iulie.

De asemenea, Bruni a declarat ca, de cand s-a casatorit, personalul de la Elysee este "complet absent" din viata ei de artista.

"Niciodata nu a fost judecata vreuna din alegerile mele. Consilierii sotului meu nu fac decat politica. Poate ca sunt un electron liber. Sunt atenta, prudenta si interesata de ceea ce face sotul meu", a mai spus Carla Bruni-Sarkozy.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Situație incertă în cariera lui Andy Murray
Tenismanul britanic Andy Murray nu va suferi o intervenţie chirurgicală din cauza accidentării lui gleznă, în timp ce recuperarea lui progresează, deşi momentul revenirii lui la turnee este...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#insarcinata, #cariera, #Nicolas Sarkozy, #Carla Bruni, #artista , #Carla Bruni-Sarkozy
Comentarii