"Ciclonul Bruni" i-a luat "fata" lui Sarkozy in Spania (Galerie Foto)

Marti, 28 Aprilie 2009, ora 11:16
4591 citiri
"Ciclonul Bruni" i-a luat "fata" lui Sarkozy in Spania (Galerie Foto)
Foto: Reuters

Presedintele francez Nicolas Sarkozy se afla de luni in Spania impreuna cu sotia sa, Carla Bruni, o vizita intens marcata si "aclamata" de presa spaniola, datorita prezentei fostului fotomodel.

Cotidianul spaniol La Razon subliniaza faptul ca vizita presedintelui francez a facut furori in Spania, dar nu prin persoana sa, ci prin prezenta Carlei Bruni.

Daca Prima Doamna a Frantei s-a facut remarcata pana acum in vizita din Marea Britanie si in pozele care au circulat in presa internationala cu Michelle Obama, de la Strasbourg, era randul ca si Spania sa fie "impresionata".

Cuplul prezidential a participat luni seara la un dineu organizat de regele Juan Carlos unde au participat 140 de persoane. Palatul regal Real a fost primul care a suferit de pe urma "ciclonului Bruni".

Prezenta cunoscutului fotomodel a obligat personalul de la casa regala sa dubleze numarul locurilor avand in vedere ca foarte multe persoane au fost interesate sa participe la dineu.

Nicolas Sarkozy s-a intalnit cu premierul spaniol pentru prima data dupa ce a facut niste comentarii malitioase despre inteligenta acestuia, in urma cu cateva zile, care au aparut in presa franceza. Insa acestea au fost negate.

"El nu este foarte inteligent. Stiu oamenii care sunt foarte inteligenti si nu au ajuns in turul doi al alegerilor prezidentiale", a fost comentariul facut de Sarkozy despre Zapatero.

Insa relatiile dintre cei doi nu au parut sa fie tensionate in cadrul intalnirii de luni cand cei doi lideri au discutat despre criza economica, despre combaterea traficului de droguri, despre lupta impotriva gruparii separatiste ETA si despre lupta impotriva militantilor islamisti.

Carla Bruni s-a facut din nou remarcata prin stilul ei vestimentar perfect si capacitatea ei de a impresiona marii conducatori. Ea s-a intalnit si cu printesa Letizia, cu printul Felipe, cu regele Juan Carlos si regina Sofia.

Se pare insa ca a incalcat protocolul casei regale sarutand-o pe ambii obraji pe regina, desi trebuia sa faca doar o plecaciune. Efuziunea sentimentala nu s-a oprit aici, Prima Doamna a Frantei sarutand-o si pe printesa Letizia.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#Nicolas Sarkozy, #Carla Bruni, #regina Sofia, #Juan Carlos, #printesa Letizia, #vizita Spania , #Carla Bruni-Sarkozy