Au ramas insarcinate ca sa nu-si piarda iubitii?

Duminica, 03 August 2008, ora 13:00
8174 citiri
Au ramas insarcinate ca sa nu-si piarda iubitii?

Sunt frumoase, celebre si insarcinate. Pentru ca au mai avut rabdare sa fie cerute in casatorie de partenerii lor sau poate doar din nonconformism, unele vedete s-au grabit sa le ofere un copi pentru a-i pastra cat mai aproape de ele.

Dupa relatii de ani de zile, in care nu au primit mult asteptatul inel de logodna, Nicoleta Luciu, Oana de la Activ, Corina si Cristina Coca au ignorat traditia si au decis sa isi lege viata de barbatul de langa ele printr-un copil, relateaza Click.

Nicoleta Luciu a declarat public in numeroase randuri ca daca ar fi ceruta in casatorie de iubitul ei, Zsolt Csergo, ar accepta pe loc. Doar ca Zsolt nu a facut gestul mult asteptat. Astfel, diva a decis sa renunte la dimensiunile sale perfecte, urmand sa devina mamica, de teama sa nu isi piarda jumatatea. Luciu este insarcinata in luna a opta si va naste la Paris.

Oana de la Activ are o relatie de peste cinci ani cu fotbalistul Ovidiu Petre, insa clopotele de nunta intarzie sa bata. Solista si-a exprimat in nenumarate randuri, in mod public, tristetea ca nu este rasfatata de iubitul ei si ca nu prea a auzit de foarte multe ori cuvintele "te iubesc". Cantareata a ramas insarcinata, cu gandul sa grabeasca, poate, cursul firesc al lucrurilor. Chiar si asa, inelul de logodna inca nu si-a facut aparitia, iar data nuntii nu face inca parte din planurile viitorului apropiat.

Cantareata Corina Ciorba se iubeste de mai bine de 10 ani cu omul de afaceri Nelu Bud, cunoscut in cercurile mondene ca Nelutu. Cei doi au o relatie moderna, in care au loc multi prieteni si prietene, pentru ca au incredere unul in celalalt, asa cum nu ezita sa declare cu fiecare ocazie.

Din cauza infidelitatilor iubitului, Corina a apelat la ultima sa speranta prin care il mai poate avea langa ea pe barbatul care i-a sponsorizat celebritatea: un copil. Cu toate acestea, escapadele amoroase ale lui Nelutu nu au incetat, acesta fiind obisnuit sa ii fie tolerate greselile din viata intima.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#vedete, #insarcinate, #iubiti, #Nicoleta Luciu, #Oana, #activ, #Corina Ciorba , #stiri Nicoleta Luciu