Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

CJ Constanta sare in apararea lui Nicusor Constantinescu

Marti, 01 Iulie 2014, ora 22:30
4076 citiri
CJ Constanta sare in apararea lui Nicusor Constantinescu

CJ Constanta sustine ca scrisorile medicale de la spitalul unde este tratat Nicusor Constantinescu arata ca acesta nu poate fi transportat in tara si ca neefectuarea terapiei ii poate pune viata in pericol, actele fiind autentificate prin semnatura, stampila si timbru sec de un notar din Baltimore.

Potrivit unui comunicat al CJ Constanta, documentele depuse in instanta de avocatul Marius Mocanu dovedesc care este starea medicala a lui Nicusor Constantinescu si faptul ca acesta nu poate fi transportat.

"Documentele au sosit in original in Romania, prin intermediul DHL, si poarta semnaturi si stampile, in original, de la Spitalul Universitar John Hopkins si sunt autentificate, prin semnatura, stampila si timbru sec, de un notar din orasul Baltimore, acolo unde este situat Spitalul Universitar John Hopkins. Continutul scrisorilor medicale este fara echivoc si specifica clar ca Nicusor Constantinescu nu poate fi transportat avand in vedere starea sa medicala, precum si ca neefectuarea radio-terapiei cu echipamentele Clinicii de Oncologie a Spitalului Universitar Johns Hopkins, ii pune viata in pericol", se arata in comunicatul CJ Constanta.

Mazare: Vorbesc cu Nicusor o data la doua zile

Scrisoarea medicului american

Consiliul Judetean a transmis si punctul de vedere al sefului clinicii de Chirurgie Robotica, din cadrul Spitalului Johns Hopkins, dr. Mohamad E. Allaf, care sustine ca intreruperea tratamentului pentru Nicusor Constantinescu ar duce la anularea tuturor etapelor realizate pana in prezent si ca presedintele CJ nu poate fi transportat in Romania avand in vedere starea sa de sanatate.

"In plus fata de scrisoarea din data de 18.06.2014 in care am subliniat ca orice intrerupere a tratamentului pacientului Constantinescu Nicusor Daniel ar putea conduce la anularea tuturor etapelor pe care le-am parcurs pana acum pentru a-i salva viata, prin prezenta precizez ca dansul nu poate fi transportat in Romania avand in vedere starea sa actuala de sanatate. Echipamentele bazate pe tehnologie oncologica de ultima generatie ale spitalelor universitare americane si experienta specialistilor americani in utilizarea acestor echipamente nu sunt comparabile cu niciunul din celelalte centre medicale din Europa sau din lume, in special Romania, unde acest tip de echipamente nu exista, asa cum se confirma in raportul medical semnat si parafat de prof.dr. Petrisor Geavlete, directorul Clinicii de Urologie al Spitalului Sf. Ioan din Bucuresti", a transmis dr. Mohamad E. Allaf, Seful clinicii de Chirurgie Robotica, din cadrul Spitalului Johns Hopkins.

Tribunalul Bucuresti: Nicusor Constantinescu poate fi tratat in tara. Suspiciuni ca a falsificat documente medicale

In motivarea deciziei prin care Tribunalul Bucuresti a decis inlocuirea masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva pentru 30 de zile, in cazul lui Nicusor Constantinescu, se arata ca o mare parte din continutul scrisorii medicale depuse la instanta de Nicusor Constantinescu se regaseste intr-un email trimis de presedintele CJ Constanta doctorului care a emis documentul si a carui semnatura "difera izbitor fata de cea existenta pe alte inscrisuri".

Nicusor Constantinescu a fost dat in urmarire nationala dupa ce Tribunalul Bucuresti a decis inlocuirea masurii controlului judiciar cu arestarea preventiva pentru 30 de zile. Avand in vedere faptul Nicusor Constantinescu nu este in tara, ci potrivit declaratiilor sale, se afla in Statele Unite ale Americii, instanta va emite un mandat de urmarire internationala.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Nicusor Constantinescu CJ Constanta, #Nicusor Constantinescu arestat DNA, #spital Nicusor Constantinescu DNA , #DNA