Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Nicusor Constantinescu: Am fost umilit de politia politica a DNA, plec in SUA sa-mi prelungesc viata

Miercuri, 09 Aprilie 2014, ora 14:52
3818 citiri
Nicusor Constantinescu: Am fost umilit de politia politica a DNA, plec in SUA sa-mi prelungesc viata

Presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, scrie despre "politia politica" a DNA, facand referire si la cazul unui alt social-democrat din Constanta, primarul Radu Mazare.

"Apel catre prieteni romani, dupa ce am fost umilit si batjocorit de politia politica DNA in 15 ianuarie 2014 pe platoul din fata CJC, desi avocatul meu depusese documentele medicale la DNA Constanta", incepe Nicusor Constantinescu postarea sa pe Facebook.

Nicusor Constantinescu acuza: Eu sunt sanatos la cap, judec. E o haituiala politica si abuziva! (Video)

Nicusor Constantinescu isi face campanie in scoli cu ceasuri de perete (Video)

"Dupa ce mi-a fost perchizitionata casa timp de 7 ore, dupa ce am fost dus cu mandat de aducere, cu sirene si mascati in numar de aproximativ 60, desi nu am fost citat in acel dosar niciodata, desi nu mi s-a precizat care sunt acuzatiile nici macar la mine in casa, am fost saltat si transferat la DNA Bucuresti unde in 10 minute, succint, doamna procuror Ana Dana m-a acuzat de toate hotararile ale CJC, legi ale Parlamentului Judetului Constanta aflate si astazi in vigoare, ca aplicarea acestora ar reprezenta asa-zisul abuz in serviciu iar cu acestea as fii adus avantaje Regiei de Drumuri a Judetului Constanta!", continua presedintele CJ Constanta.

Acesta aminteste si de cazul primarului constantean Radu Mazare, denuntand "abuzul serviciului DNA", si in acest caz.

Radu Mazare luat de mascati de la restaurant si adus la DNA: Nu mi-e frica, ma!

"Dupa ce mi-am demonstrat in fata judecatorilor nevinovatia de 2 ori la Tribunal si la Curtea de apel Bucuresti, astazi (marti - n.red.), printr- un nou abuz al serviciului DNA, primarul Radu Mazare a fost ridicat pentru Campusul 'Henri Coanda' realizat in 2012! Circul similar a continuat dupa scenariul deja cunoscut, au descins mascatii cu ofiterii DNA! Din pacate, acest circ si aceste abuzuri continua sub indrumarea aceleasi procuroare Ana Dana!", mai noteaza Nicusor Constantinescu.

Presedintele CJ Constanta incheie, afirmand ca pleaca din Romania, dupa nenumarate programari, la tratament in Statele Unite: "Sa incerc sa-mi prelungesc viata! Treziti-va, prieteni romani!".

Nicusor Constantinescu ar urma sa fie supus unei interventii chirurgicale in SUA la un spital din California, sambata, suferind de cancer de prostata.

F.N.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Nicusor Constantinescu politie politica DNA, #Nicusor Constantinescu tratament SUA , #DNA