Nicusor Constantinescu, luat din spital si dus la proces: Ma duc ca pe talhari! (Video)

Vineri, 20 Mai 2016, ora 15:57
8379 citiri
Nicusor Constantinescu, luat din spital si dus la proces: Ma duc ca pe talhari! (Video)
Foto: Arhiva B1 TV

Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost luat, vineri, din spital cu ambulanta si dus la Curtea de Apel Constanta, unde se judeca solicitarea DNA de arestare preventiva in dosarul Centrului Militar Zonal.

Constantinescu a fost scos pe targa din Spitalul Judetean si preluat de o ambulanta. Era internat de miercuri seara la Spitalul Judetean.

"Ma duc ca pe talhari", a spus Nicusor Constantinescu, citat de Reporter NTV.

Acesta a declarat ca i-a anuntat pe judecatori ca se va duce singur, dar chiar si asa jandarmii l-au luat de la spital si l-au escortat pana la Curtea de Apel.

Ajuns la Curtea de Apel, Constantinescu a fost coborat cu greu din ambulanta.

"Asta este Romania anului 2016! Ma astept la orice, nu stiu daca voi rezista la sedinta. Este abuz de putere. Acesta este un proces politic. Nu este normal ca procurorii sa stabileasca cine candideaza sau nu. DNA se substituie poporului roman", a acuzat Nicusor Constantinescu.

In sala de judecata, Constantinescu a intrat in scaunul cu rotile si cu carje in mana.

Nicusor Constantinescu, cu un pas mai aproape sa fie iar presedintele CJ Constanta

"Eu am cerut sa fiu externat din spital. Daca va uitati la foaia medicala, ora de externare trecuta este 9 dimineata. Asta pentru ca am vrut sa vin la instanta, si nu sa ma sustrag, cum s-a vehiculat. Dar acum nu ma simt in stare. Am tensiunea mare", a spus acesta.

Procesul a fost intrerupt la un moment dat pentru a i se lua tensiunea lui Constantinescu. Medicii au anuntat ca avea tensiune 24 cu 18 si i-au dat mai multe medicamente.

DNA a anuntat ca joi procurorii au inaintat Curtii de Apel Constanta propunerea de inlocuire a controlului judiciar cu masura arestarii preventive pentru Nicusor Constantinescu, pentru ca a incalcat in mod repetat una din obligatiile controlului judiciar, si anume de a se prezenta la instanta de judecata ori de cate ori era chemat.

In toamna anului trecut, Nicusor Constantinescu a fost condamnat in acest dosar la trei ani si jumatate de inchisoare pentru abuz in serviciu, sentinta nefiind definitiva.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#Nicusor Constantinescu spital proces, #Nicusor Constantinescu ambulanta proces, #Nicusor Constantinescu proces , #DNA