Invitatii Ziare.com Emilian Isaila: De ce a fost tratat ca un animal Nicusor Constantinescu?

Joi, 16 Ianuarie 2014, ora 07:38
13823 citiri
Invitatii Ziare.com Emilian Isaila: De ce a fost tratat ca un animal Nicusor Constantinescu?
Foto: Infobraila

Nicusor Constantinescu este un important baron PSD. Cel mai influent politician din judetul Constanta. A castigat alegerile cu 70% si il sustine pe Radu Mazare, primarul orasului, suta la suta. Fac afaceri impreuna din 1990.

Miercuri, Nicusor Constantinescu a fost audiat de DNA intr-un dosar de coruptie si a facut scandal. A refuzat sa se prezinte si a fost luat pe sus cu mandat de aducere. S-a suparat! La iesirea din sediul institutiei a declarat ca a fost tratat ca un animal.

Pe plan national, Nicusor Constantinescu s-a remarcat atunci cand a fost filmat in propria masina in timp ce dormea la volan in mijlocul intersectiei. Acel clip a facut valuri pe Internet la vremea respectiva. Politia locala nu a clarificat niciodata care a fost motivul pentru care importantul sofer dormea in trafic.

Nicusor Constantinescu este un baron local tipic. De el si de altii ca el este presat de Victor Ponta sa distruga statul de drept. Din cauza lor, PSD a riscat totul in martea neagra ca sa treaca legea amnistiei si sa modifice Codul penal.

Daca vreti, toata nelinistea din societatea noastra e din cauza faptului ca acesti oameni au profitat de pozitia lor ani la rand, au strans averi fabuloase si nu vor sa raspunda pentru faptele lor.

Se simt tratati prost de autoritati. Si pentru asta vor sa darame o tara. Vor sa ne intoarcem in epoca lui Adrian Nastase si a lui Ion Iliescu, la marginea lumii in care politicienii nu raspundeau in fata legii, erau undeva deasupra, iar muritorii de rand li se inchinau.

In "dosarul politic" al lui Adrian Nastase descoperim ca sotia fostului prim-ministru trimitea liste de cumparaturi si bani gheata, scosi din tara clandestin de pilotii romani, la Beijing, catre consulul roman de acolo pentru a-si mobila casa din strada Zambaccian. La acea lume vrea Nicusor Constantinescu sa ne intoarcem, una in care el striga si noi executam si asta pentru meritul ca a reusit, prin coruptie, intimidare si forta, sa puna pe picioare un sistem mafiot intr-un judet din Romania.

Cum credeti ca poate Victor Ponta sa conduca si sa ia decizii in interesul romanilor cand el trebuie sa-i care in spate pe Constantinescu, Vanghelie, pe Oprisan? Ei si altii ca ei l-au pus acolo si i-au dat o singura misiune: sa-i scape de inchisoare.

Socant in toata aceasta afacere murdara e faptul ca actualul premier pare ca a fost de acord si si-a asumat acest "obiectiv politic". Asta reiese din deciziile pe care le ia, din discurs, din atacul repetat asupra Justitiei, din evitarea de a se intalni cu partenerii occidentali.

"Sunt aici ca sa-i apar pe cei care au fost furati si nu pe cei care au furat", a declarat Traian Basescu luni seara intr-o interventie de la Cotroceni, declaratie care trebuie sa-l fi infuriat teribil pe Ponta, un premier care si-a propus sa-i apere pe ultimii. Probabil, ca in aceasta contradictie se afla miezul confruntarii dintre cei doi. Si cine are dreptate?

Actualul presedinte, in cei aproape zece ani, a gresit, a fost arogant, partinitor, dar niciodata nu a fost impotriva intereselor nationale. In schimb, actualul lider tine discursuri sforaitoare despre demnitatea romanilor, iar pactul cu coruptii din propriul partid ne arunca din nou la marginea lumii.

Daca cei nemultumiti asteapta minuni de la cei care ne conduc astazi, trebuie sa amintesc faptul ca politicienii nu sunt in stare de ele, minuni pot face doar alegatorii.

Autorii care semnează materialele din secțiunea Invitații – Ziare.Com își asumă în totalitate responsabilitatea pentru conținut.



Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
#Nicusor Constantinescu DNA, #Nicusor Constantinescu animal DNA , #PSD Constanta