Nicusor Dan demisioneaza din Asociatia Salvati Bucurestiul

Joi, 23 Iunie 2016, ora 15:39
6590 citiri
Nicusor Dan demisioneaza din Asociatia Salvati Bucurestiul
Foto: Facebook/ Nicusor Dan

Nicusor Dan anunta pe pagina sa de Facebook ca demisioneaza din Asociatia Salvati Bucurestiul, dupa opt ani si jumatate, pentru a nu fi in conflict de interese odata cu intrarea in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB).

El arata ca in perioada respectiva a avut proiecte matematice, planuri cu familia, cu prietenii si carti de citit pe care le-a "lasat in asteptare" pentru a se dedica activitatii asociatiei.

"Opt ani si jumatate nu e putin. Aveam proiecte matematice, aveam planuri cu familia, cu prietenii, aveam carti de citit. Toate lasate in asteptare. Nu stiu daca voi ierta, dar sigur nu-i voi uita pe ticalosii care m-au obligat sa-mi neglijez proiectele", scrie pe pagina sa de Facebook Nicusor Dan.

Pe de alta parte, continua el, tot in cei opt ani si jumatate, a cunoscut sute de oameni deosebiti.

"Pe de alta parte, am cunoscut sute de oameni deosebiti cu care am impartasit cauze. A fost o fericire si o onoare sa fim colegi. Uniunea Salvati Romania e cauza cea mai importanta acum. Putem impreuna sa schimbam Romania", mai spune Nicusor Dan.

Nicusor Dan a obtinut un post de consilier general al Capitalei, in urma alegerilor locale din 5 iunie. El a candidat la Primaria Capitalei din partea Uniunii Salbati Bucurestiul, partidul pe care l-a infiintat si il conduce, si a obtinut peste 30% dintre voturi, pierzand in fata Gabrielei Vranceanu Firea.

Nicusor Dan a anuntat ca partidul sau, care se va numi Uniunea Salvati Romania, va candida la alegerile parlamentare din toamna.

L.M.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Nicusor Dan demisie Asociatia Salvati Bucurestiul , #stiri Nicusor Dan