Tudor Chirila cheama oamenii la semnaturi pentru USR: Nu, nu ma plateste Soros

Joi, 06 Octombrie 2016, ora 11:31
11139 citiri
Tudor Chirila cheama oamenii la semnaturi pentru USR: Nu, nu ma plateste Soros
Foto: Arhiva Ziare.com

Tudor Chirila trage un semnal de alarma si ii sfatuieste pe romani sa semneze pentru Uniunea Salvati Romania pentru a schimba oferta electorala. Artistul a precizat ca apelul sau nu este un indemn la vot pentru formatiunea respectiva, ci doar la semnat.

"Exista o formatiune care se chinuie sa stranga semnaturi (nu sa le falisifice) ca sa poata candida la alegerile parlamentare. Sunt cei de la USR care au reusit sa intre si in consiliile primariilor. Marile partide s-au acoperit (de mult) cu legea care spune ca orice noua formatiune care vrea sa fie eligibila pentru locuri in parlament trebuie sa stranga 200.000 de semnaturi.

Daca vrei sa le aduni pe bune este foarte greu. Fara sa indemn pe cineva sa voteze cu USR, mi se pare ca ACUM e momentul sa ne folosim de puterea noastra pentru a schimba regulile jocului democratic. Cei care sunt scarbiti de vesnica oferta de la alegeri pot schimba acest lucru. (...) Cumva mi se pare ca sta in puterea noastra sa schimbam macar oferta electorala", a scris Tudor Chirila pe Facebook.

Artistul a precizat ca poate prin candidatura USR, Parlamentul ar putea fi "mai curat".

"Repet, nu va indemn sa-i votati (oricum daca nu strang semnaturile nu prea aveti cum), ci zic sa le dam o sansa poate intre timp (pana la alegeri) o sa-i convinga pe cei scarbiti de vot sa se prezinte. Macar sa anuleze un buletin ca sa nu mai voteze mortii din nou", a punctat el.

Citeste si Nicusor Dan cheama romanii la vot: Doar o prezenta masiva ar putea impiedica PSD+ALDE sa formeze guvernul

Chirila a adaugat ca se asteapta ca pe pagina sa de Facebook sa apara multe comentarii referitoare la mesajul sau, dar ca este obisnuit cu asa ceva. Totusi, acesta a dorit sa scoata in evidenta cateva lucruri.

"Nu, nu ma plateste Soros. Nu, nu sunt membru al vreunui partid si nici nu intentionez sa fiu. Pur si simplu nu mai vreau sa vad un parlament plin de penali care se apara unii pe altii si care ne sfideaza fara rusine. Si ma gandeam ca daca ii ajutam si pe altii sa-si prezinte oferta poate se schimba ceva. Si daca nu ne conving pana la alegeri, nu votam.

Desigur putem sta cu mainile in san si sa ramanem cu Oprea, Ponta, Ghita, Blaga, Gorghiu, Dragnea si altii ca ei. Eu cred ca meritam un pic mai mult", a incheiat el.

Nicusor Dan a anuntat miercuri ca formatiunea sa a reusit sa stranga 65.000 de semnaturi, dar pentru a putea participa la alegerile parlamentare trebuie sa aiba 200.000 de semnaturi.

A.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Cristian Popescu - Piedone, avans considerabil față de ceilalți candidați la Primăria Capitalei, conform ultimului sondaj de opinie
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#Chirila semnaturi USR, #Chirila semnaturi alegeri USR, #Tudor Chirila semnaturi USR , #USR