EXCLUSIV: Filmari si poze de la primul concert secret NIGHTWISH
Luni, 24 Septembrie 2007, ora 09:14 - EXCLUSIV: Filmari si poze de la primul concert secret NIGHTWISH
Nightwish / concerte
NIGHTWISH au cantat pentru prima oara live cu noua lor solista vocala sambata seara pe 22 septembrie in Estonia, la Rock Cafe in Tallinn. Ei au aparut deghizati intr-o trupa coverband Nightwish, intitulata NACHTWASSER ! VEZI FILMARI si poze aici !
Interviu Video cu Nightwish
Sambata, 22 Septembrie 2007, ora 23:39 - Interviu Video cu Nightwish
Nightwish / stiri Nightwish
Anette Olzon solista vocala a trupei Nightwish, a fost intervievata de curand de catre FaceCulture din Olanda. Puteti urmari interviul video in patru parti pe METALHEAD.ro.
Interviu video Nightwish
Miercuri, 19 Septembrie 2007, ora 18:27 - Interviu video Nightwish
Nightwish / stiri Nightwish
Un nou interviu cu formatia Nightwish, realizat de olandezii de la FaceCulture, poate fi urmarit aici. Noul album al formatiei Nightwish, Dark Passion Play, va fi lansat pe 2 octombrie 2007 la Roadrun... continuarea.
Urmareste noul videoclip Tarja Turunen - ex. Nightwish
Vineri, 14 Septembrie 2007, ora 12:06 - Urmareste noul videoclip Tarja Turunen - ex. Nightwish
Nightwish / Tarja Turunen
Noul videoclip al fostei solite Nightiwsh, Tarja Turunen, poate fi urmarit pe METALHEAD.ro aici.
Noul proiect Nightwish si Sonata Arctica
Luni, 10 Septembrie 2007, ora 13:42 - Noul proiect Nightwish si Sonata Arctica
Nightwish / stiri Nightwish
Northern Kings, formatia compusa din membrii Nightwish, Sonata Arctica si Charon, va lansa un album de coveruri in luna octombrie. Albumul va contine piese celebre precum We Don't Need Another H ... continuarea.
Nightwish despre fosta solista
Joi, 06 Septembrie 2007, ora 18:50 - Nightwish despre fosta solista
Nightwish / stiri Nightwish
Intr-un interviu realizat de publicatia Stalker, Tuomas Holopainen de la Nightwish vorbeste despre fosta solista a trupei, Tarja Turunen. Acesta recunoaste inca o data ca piesa Bye Bye Beautiful ... continuarea.
Nightwish despre noua solista
Marti, 04 Septembrie 2007, ora 18:12 - Nightwish despre noua solista
Nightwish / stiri Nightwish
Formatia Nightwish a organizat o noua sesiune de discutii cu fanii, in care a raspuns celor mai interesante intrebari adresate de acestia.Una dintre intreabri s-a referit la actualul stil al for ... continuarea.
Nightwish in turneu european
Marti, 04 Septembrie 2007, ora 18:08 - Nightwish in turneu european
Nightwish / stiri Nightwish
Trupa finladeza Nightwish a anuntat datele si locatiile viitorului turneu pe care il va sustine in Marea Britanie si Irlanda, in primavara anului 2008. Acestea sunt:Mar. 25 - Astoria - London, UKMar. ... continuarea.
Single-ul Nightwish domina topurile
Joi, 30 August 2007, ora 15:20 - Single-ul Nightwish domina topurile
Nightwish / stiri Nightwish
Amaranth, noul single al formatiei Nightwish, se afla inca pe prima pozitie a topului national finlandez. Single-ul a primit deja discul de aur pentru vanzarile inregistrate in primele doua zile de la ... continuarea.
Tarja inca mai inspira muzica Nightwish
Marti, 28 August 2007, ora 18:14 - Tarja inca mai inspira muzica Nightwish
Nightwish / stiri Nightwish
Tuomas Holopainen, claparul si mainmanul trupei finlandeze Nightwish a confirmat banuielile multor fani recunoscand in final ca piesa Bye Bye Beautiful a fost inspirata de fosta solista a formatiei, T ... continuarea.
Un nou Blog video Nightwish
Marti, 28 August 2007, ora 18:05 - Un nou Blog video Nightwish
Nightwish / stiri Nightwish
Un nou episod, cel de-al doilea, din video blogul formatiei Nightwish, intitulat Baptising Nightfish II, poate fi vizionat aici.Tuomas Holopainen, claparul si mainmanul trupei finlandeze Nightwish a c ... continuarea.
Cel mai heavy album Nightwish
Duminica, 26 August 2007, ora 12:08 - Cel mai heavy album Nightwish
Nightwish / stiri Nightwish
Tangra Mega Rock din Bulgaria a sustinut recent un interviu cu Anette Olzon, solista vocala a trupei Nightwish. Aceasta declara ca a trecut peste perioada in care se simtea foarte presata de catre fan ... continuarea.
Single-ul Nightwish premiat
Vineri, 24 August 2007, ora 18:19 - Single-ul Nightwish premiat
Nightwish / stiri Nightwish
Amaranth, noul single al formatiei finlandeze Nightwish, se afla in prezent pe prima pozitie a clasamentelor din tara natala si a primit deja discul de aur pentru vanzarile inregistrate in primele dou ... continuarea.
Nightwish despre noul album
Vineri, 24 August 2007, ora 18:09 - Nightwish despre noul album
Nightwish / stiri Nightwish
Tuomas Holopainen, mainmanul formatiei finlandeze de metal simfonic Nightwish, le-a adresat recent fanilor intr-un interviu rugamintea de a da o sansa noului album, Dark Passion Play, care v ... continuarea.
Noul album Nightwish piesa cu piesa
Luni, 06 August 2007, ora 12:52 - Noul album Nightwish piesa cu piesa
Nightwish / stiri Nightwish
In timpul vizitei sale in Helsinki, Finlanda, la inceputul lunii iulie pentru a asista la Tuska Festival, Mark Gromen de la BW & BK a ascultat in avans noul album Nightwish, Dark Passion Play, care va fi lansat in Finlanda pe 26 septembrie, iar in Europa si America de Nord pe 28 septembrie. Cciti recenzia lui Gromen piesa cu piesa ... continuarea.
Evergrey si Nightwish la expozitie
Vineri, 03 August 2007, ora 18:01 - Evergrey si Nightwish la expozitie
Nightwish / stiri Nightwish
Formatiile Evergrey si Nightwish vor participa la evenimentul Swedish Metal Expo, care va avea loc pe 1 si 2 septembrie 2007 la Fryshuset in Stockholm, Suedia.Evergrey si Nightwish vor sustine c ... continuarea.
Nightwish raspund fanilor
Miercuri, 01 August 2007, ora 14:49 - Nightwish raspund fanilor
Nightwish / stiri Nightwish
Tuomas Holopainen, mainman-ul trupei finlandeze Nightwish, a raspuns recent unor intrebari adresate de catre fanii formatiei, prin intermediul publicatiei norvegiene VG Nett.Intrebarile fanilor si ras ... continuarea.
Single-ul Nightwish la radio
Miercuri, 01 August 2007, ora 14:42 - Single-ul Nightwish la radio
Nightwish / stiri Nightwish
Amaranth, noul single al formatiei de metal simfonic Nightwish, va avea premiera pe data de 11 august 2007 la posturile de radio finlandeze, la ora 9 AM. Dark Passion Play este titlul viit ... continuarea.
Nightwish invitati la radio
Joi, 26 Iulie 2007, ora 12:46 - Nightwish invitati la radio
Nightwish / stiri Nightwish
Tuomas Holopainen si Anette Olzon, claparul, respectiv noua solista a formatiei finlandeze de metal simfonic Nightwish, vor fi invitatii emisiunii Tinitus, difuzata de postul de radio P3. Noul single, ... continuarea.
Nightwish lanseaza maine single-ul
Miercuri, 25 Iulie 2007, ora 16:59 - Nightwish lanseaza maine single-ul
Nightwish / stiri Nightwish
Noul single al formatiei finlandeze Nightwish, intitulat Amaranth, va avea premiera maine, 26 iulie, la postul de radio YleX la ora locala 8 a.m. Dupa cum v-am mai anuntat, formatia de symphonic metal ... continuarea.
Noi modele de tricouri NIGHTWISH
Luni, 23 Iulie 2007, ora 16:59 - Noi modele de tricouri NIGHTWISH
Nightwish / stiri Nightwish
Formatia finlandeza Nightwish a lansat o noua linie de tricouri si hanorace, cu modelul de pe coperta noului single, Amaranth, precum si cea a viitorului album, Dark Passion Play, care va aparea in Eu ...continuarea.
Petrecere de lansare a viitorului album Nightwish
Marti, 17 Iulie 2007, ora 14:31 - Petrecere de lansare a viitorului album Nightwish
Nightwish / stiri Nightwish
Formatia finlandeza de symphonic metal Nightwish a anuntat ca va avea loc o petrecere cu doua zile inainte de data lansarii noului album, intitulat Dark Passion Play. Lansarea albumului va avea ... continuarea.
Solista Nightwish discuta cu fanii
Vineri, 29 Iunie 2007, ora 11:39 - Solista Nightwish discuta cu fanii
Nightwish / stiri Nightwish
Noua solista a formatiei finlandeze Nightwish, Anette Olzon, a raspuns multor intrebari adresate de fani in timpul unei sesiuni intitulate Nightmail. La intrebarea daca in viitorul turneu Anette va canta si piese mai vechi, interpretate initial de Tarja Turunen, solista a raspuns ... continuarea.
Detalii despre viitorul album Nightwish
Vineri, 22 Iunie 2007, ora 16:52 - Detalii despre viitorul album Nightwish
Nightwish / stiri Nightwish
Noul album Nightwish se va numi Dark Passion Play si va fi lansat de catre Nuclear Blast, pe data de 28 Septembrie. De asemenea, va exista o lansare a lui Amaranth, primul single extras de pe acest album. Single-ul va fi lansat pe 24 august, prin.. citeste mai multe detalii aici.
Detalii despre noul album Nightwish
Joi, 14 Iunie 2007, ora 12:33 - Detalii despre noul album Nightwish
Nightwish / stiri Nightwish
Formatia de metal simfonic Nightwish a anuntat titlul viitorului lor album. Acesta este Dark Passion Play si va aparea pe data de 28 septembrie la Nuclear Blast Records in Europa, pe 26 septembrie la Spinefarm Records / Universal in Finlanda si tot pe 28 septembrie la Roadrunner Records in Statele Unite. Tracklist-ul viitorului album Nightwish...
Nightwish acuzati de plagiat
Joi, 31 Mai 2007, ora 10:58 - Nightwish acuzati de plagiat
Nightwish / stiri Nightwish
Conform postului finlandez de televiziune MTV3, noul single al trupei Nightwish, Eva este in prezent sub investigatii de catre asociatia Teosto, din Finlanda, a carei sarcina este sa promoveze drepturile compozitorilor, textierilor, si celor care publica muzica, si sa intareasca diversitatea compozitiilor finlandeze. Refrenul piesei se pare ca...
Noua solista vocala Nightwish
Joi, 24 Mai 2007, ora 17:39 - Noua solista vocala Nightwish
Nightwish / stiri Nightwish
Astazi a fost anuntata noua solista vocala a trupei NIGHTWISH. Ea se numeste Anette. Puteti vedea doua poze si sa aflati mai multe despre ea dar si sa urmariti mesajul ei video catre fani aici.
Cartea Nightwish va fi lansata la Artmania Festival
Miercuri, 23 Mai 2007, ora 17:43 - Cartea Nightwish va fi lansata la Artmania Festival
Nightwish / stiri Nightwish
Biografia oficiala a trupei Nightwish, trupa care a zdrobit piata muzicala cu succesul lor, va fi prezentata pentru prima oara in Romania la Sibiu, in cadrul ARTMANIA Festival 2007. Fanii vor putea cumpara cartea Once Upon A Nightwish de la un stand special amenajat, in cadrul festivalului, iar basistul de la Nightwish, Marco Hietala va...
Nightwish vor anunta noua solista vocala maine
Miercuri, 23 Mai 2007, ora 17:37 - Nightwish vor anunta noua solista vocala maine
Nightwish / stiri Nightwish
In urma aparitiei pe internet a acelui sample din noul single Nightwish, Eva, de la o sursa din Marea Britanie, care nu a fost inca descoperita, formatia finlandeza va incepe vanzarile single-ului Eva pe internet, si va dezvalui numele noii soliste vocale mai devreme decat era planuit. Eva va fi lansat ... cititi continuarea pe METALHEAD.ro aici.
Noul single Nightwish
Luni, 23 Aprilie 2007, ora 15:20 - Noul single Nightwish
Nightwish / stiri Nightwish
Trupa Nightwish va lansa primul single in noua formula. Piesa se numeste 'Eva' si va fi disponibila doar pe internet, pe 30 mai. Va fi prima ocazie pentru fani de a asculta vocea noii soliste vocale a trupei. In aceeasi zi...Continuare
Solista Tristania la Nightwish
Marti, 20 Martie 2007, ora 15:55 - Solista Tristania la Nightwish
Nightwish / Tarja Turunen
Ziarul finlandez Ilta-Sanomat anunta ca Nightwish au ales deja o inlocuitoare pentru Tarja Turunen, dar trupa pastreaza secretul identitatii acesteia. Totusi, conform publicatiei, noua vocala este nimeni alta decat fosta solista a trupei Tristania, Vibeke Stene ...continuare