Nokia a lansat smartphone-ul ce vede mai bine decat ochiul (Video)

Vineri, 12 Iulie 2013, ora 07:10
3702 citiri
Nokia a lansat smartphone-ul ce vede mai bine decat ochiul (Video)
Foto: Phys

Producatorul finlandez Nokia reinventeaza telefonul, producand o adevarata revolutie tehnologica in domeniul smartphone-urilor.

Nokia a lansat joi la New York un smartphone ce lasa in urma Apple si Samsung, datorita faptului ca noul Lumia 1020 dispune de o camera foto "monstru" care are 41 de megapixeli.

Astfel, noul smartphone Nokia poate oferi mai multe detalii decat poate distinge ochiul uman, potrivit Phys.

Conform producatorului, Lumia 1020 este capabil sa produca unele dintre cele mai clare imagini posibile de la aceasta ora, chiar si de o camera foto digitala.

"Vrem ca oamenii sa ia smartphone-ul Nokia in calatorie si sa captureze imagini, sa le inregistreze si sa le trimita ca niste instantanee de viata", a spus Stephen Elop, presedinte si director executiv al Nokia.

"Nokia Lumia 1020 va aduce un nou sens al imaginilor si acest lucru va consolida pozitia Nokia in acest domeniu".

Telefonul va fi vandut in acesta luna pe piata din Statele Unite, iar in urmatoarele saptamani si in Europa si China. El dispune de o noua aplicatie foto care va produce imagini de inalta calitate profesionala.

"Noul smartphone Nokia stabileste un nou standard pentru ingineria smartphone-urilor din clasa high-end", a declarat Tony Cripps, analist al firmei de cercetare a pietei de telefoane Ovum.

"Dar compania trebuie sa-si depaseasca inca rivalii traditionali", a spus Cripps. "Lumia 1020 va actiona ca un produs de top care va stimula promovarea puternica a brandului Nokia", a apreciat Daniel Gleeson de la HIS.

Microsoft si Nokia si-au unit fortele in urma cu doi ani intr-o alianta, cu scopul de a cuceri piata, dotand telefoanele producatorului finlandez cu software-ul Windows Phone.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#lansare smartphone Nokia Lumia, #noul Nokia Lumia 1020, #Nokia Lumia 1020 video, #Lumia camera foto revolutionara , #promotii