Nokia amana lansarea smartphone-ului E7

Marti, 14 Decembrie 2010, ora 19:28
1583 citiri
Nokia amana lansarea smartphone-ului E7

Nokia, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a anuntat ca amana livrarile de smartphone-uri E7 pentru anul viitor, ceea ce inseamna ca va rata sezonul de varf al vanzarilor din perioada de Sarbatori.

Potrivit unui comunicat de presa, compania ar fi luat aceasta decizie pentru a se asigura ca ofera un produs fara probleme, scrie Wall Street Journal.

Producatorul finlandez a anuntat la inceputul toamnei ca va lansa o serie noua de smartphone-uri bazate pe o platforma imbunatatita Symbian. Printre aceste telefoane si afla si modelul E7 cu care Nokia spera sa recupereze din cota de piata pierduta.

Expertii din industrie spun ca Nokia trebuie sa ofere un smartphone mult mai usor de folosit pe care sa il aduca pe piata cat mai repede daca vrea sa recupereze terenul pierdut in fata rivalilor. In prezent, piata smartphone-urilor este dominata de iPhone si telefoanele cu sistemul de operare Android al celor de la Google.

Nokia E7 are un display de 4 inchi si o tastatura QWERTY cu slide, pretul fiind estimat la 495 de euro. Amanarea lansarii nu este o veste buna pentru investitori, mai ales pentru ca si predecesorul N8 a avut o intarziere.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
#Nokia smartphone, #Nokia E7, #piata smartphone, #Symbian smartphone , #stiri Nokia