Nokia Carla - pe rampa de lansare, pentru vacanta de vara

Joi, 23 Februarie 2012, ora 14:12
5814 citiri
Nokia Carla - pe rampa de lansare, pentru vacanta de vara
Foto: Svolze

Nokia nu vrea sa abandoneze proiectul Symbian, desi pare sa mizeze mult pe Windows Phone, pregatind un succesor pentru Nokia Belle, care va fi disponibil incepand cu luna iulie 2012: Nokia Carla.

Initiativa ar putea constitui o tentativa de "indulcire" a tranzitiei la noua platforma, sau pur si simplu o continuare fireasca a cursului unui proiect in care grupul a investit resurse importante, relateaza Webnews.

Daca intentiile legate de sistemul de operare al viitoarelor generatii de dispozitive Nokia sunt inca invaluite in mister, un lucru este sigur: grupul nu va rata ocazia prezentarii produsului Nokia Carla, alaturi de noile sale Lumia, in cadrul Mobile World Congress de la Barcelona, la sfarsitul acestei luni.

Pariind pe doua sisteme de operare, Nokia spera sa atraga atentia unui nou segment de consumatori, entuziasmati de dispozitivele care se bazeaza pe sistemul de operare al casei Microsoft, fara sa piarda nimic din ceea ce a reusit sa cucereasca Symbian pana acum - o strategie la indemana, care-i permite sa inainteze hotarat pe drumul spinos al rivalitatii cu marii concurenti de pe scena tehnologica de profil.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Nokia Carla lansare, #Nokia Symbian, #Nokia Belle , #stiri Nokia