Ziare.com

Cu PNL in PPE, Norica Nicolai devine vicepresedinte al Grupului ALDE

Miercuri, 16 Iulie 2014, ora 08:30

   

Cu PNL in PPE, Norica Nicolai devine vicepresedinte al Grupului ALDE
Eurodeputata Norica Nicolai a fost desemnata vicepresedinte al Grupului ALDE din Parlamentul European, dupa o decizie luata in acest sens de catre deputatii liberali reuniti la Strasbourg cu ocazia sesiunii plenare.

Propunerea a apartinut liderului ALDE Guy Verhofstadt, "care si-a convins colegii ca onestitatea fata de electorat si consecventa in actiunea politica sunt doua calitati pe care un vicepresedinte de grup politic in Parlamentul European trebuie sa le aiba".

Norica Nicolai explica inscrierea in ALDE

Din calitatea de vicepresedinte ALDE, Norica Nicolai va participa la elaborarea politicilor europene ale acestui grup politic. In plus, ea a fost mandatata de catre colegii sai sa pastreze intacte valorile liberalismului in Romania.

Norica Nicolai va reprezenta, de asemenea, Grupul ALDE ca membru supleant in Comisia pentru Afaceri Economice si Monetare si isi va continua activitatea pe domeniul afacerilor externe, fiind desemnata sa activeze in Delegatia pentru relatia cu Republica Moldova si cea pentru relatia cu Federatia Rusa.

"Le multumesc colegilor mei deputati, pentru ca au continuat sa creada in Romania, in cei care ii reprezinta pe romani in legislativul european si mi-au acordat increderea lor. Dupa cum am mai spus, ALDE este grupul care de cele mai multe ori hotaraste directia pe care o iau politicile europene.

Si faptul ca voi superviza si voi participa la elaborarea lor in cadrul acestui grup politic este garantia pe care le-o dau romanilor ca vor fi reprezentati cu onestitate in Europa, cel putin in ceea ce ma priveste", a declarat Norica Nicolai la sfarsitul sedintei de grup.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1150 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ce fatza are ásta!

!

 

...

Macar are respect fata de adevaratele valori liberale, că ceilalti Pnl-isti nu prea au habar de doctrina lor - ba sunt cu PSD/ USL, ba cu PDL, ba cu popularii, la anul ii vezi că fac o fuziune prin absorbtie cu Udmr-ul.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor