Tariceanu vrea inapoi in PNL - Norica Nicolai acuza: Vrea sa dea o lovitura partidului

Joi, 22 Mai 2014, ora 17:41
2714 citiri
Tariceanu vrea inapoi in PNL - Norica Nicolai acuza: Vrea sa dea o lovitura partidului

Vicepresedintele PNL Norica Nicolai, cap de lista la alegerile europarlamentare de duminica, apreciaza drept "jenanta" incercarea lui Calin Popescu Tariceanu de a reveni in partid "pe usa din dos".

Norica Nicolai este candidatul PNL pe regiunea nord-est si a declarat pentru Ziare.com ca vineri se va afla la chiar la Satu Mare.

"Cred ca situatia aceasta face parte dintr-o strategie pe care domnul Tariceanu si alte persoane care au parasit PNL, si ma refer la Ovidiu Silaghi, au pus-o la cale pentru a incerca sa dea o lovitura partidului in ultimele zile de campanie electorala.

Este jenant ca un fost presedinte al partidului se preteaza la a reintra in partid peste prevederile statutului si pe usa din dos, folosind o organizatie in care multi dintre fostii membri ai PNL fac campanie pentru PSD", a declarat Norica Nicolai pentru Ziare.com.

In ceea ce priveste ramanerea sau excluderea lui Tariceanu din PNL, Norica Nicolai a explicat ca "Biroul Politic al partidului se va reuni saptamana viitoare, va lua in discutie aceasta situatie si vom proceda conform statutului".

Calin Popescu Tariceanu a mers joi la Satu Mare pentru a-l sustine in campania electorala pe Ovidiu Silaghi, fost ministru PNL in prezent membru PSD si candidat al acestui partid in colegiul 2 din aceasta localitate. Cu acest prilej, Tariceanu a anuntat ca a decis sa revina in PNL, partid din care a demisionat in luna februarie dupa ce Crin Antonescu a anuntat iesirea de la guvernare si ruperea USL.

Tariceanu revine in PNL: Demisia a fost un gest extrem de protest

Antonescu, despre revenirea lui Tariceanu: Un fugar decazut, o sluga a PSD nu ne face noua congres

Cu toate ca intreaga conducere a partidului, in frunte cu Crin Antonescu, a anuntat ca nu e de acord cu revenirea "fugarului", organizatiile municipale si judetene PNL Satu Mare s-au reunit in mare graba joi si au votat primirea lui Tariceanu in partid.

Scandal in PNL Satu Mare: Tariceanu a fost reprimit, seful filialei sustine ca e ilegal

Presedintele interimar al PNL Satu Mare, Virgil Enatescu, a declarat ca sedintele au fost nestatutare si intreaga actiune a fost pusa la cale de membrii organizatiei care sustin de fapt PSD.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Norica Nicolai Tariceanu PNL, #Nicolai Tariceanu revenit PNL, #Tariceanu reinscris PNL , #PNL