Novak Djokovici a castigat finala Australian Open

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Duminica, 27 Ianuarie 2013, ora 14:32
6473 citiri
Novak Djokovici a castigat finala Australian Open
Foto: hdwallpapersinn.com

Jucatorul sarb Novak Djokovici a castigat, duminica, finala masculina a primului turneu de Mare Slem din anul 2013, Australian Open. In finala de la Antipozi, "Nole" a trecut in patru seturi de britanicul Andy Murray, scor 6-7 (2) / 7-6 (3) / 6-3/ 6-2.

Pentru Djokovici este a treia victorie consecutiva la Melbourne Park si a patra din cariera, intrand intr-un grup extrem de select de jucatori care se pot mandri cu o asemenea performanta.

Asa cum era de asteptat, intalnirea dintre Murray si Djokovici a fost una echilibrata. In primul set diferenta a fost facuta in tie-beak, atunci cand sarbul nu a servit asa cum trebuie si a fost invins.

In cel de-al doilea act, "Nole" a schimbat racheta care ii facea probleme, insa a avut nevoie si el de tie-break pentru a se impune si a restabili egalitatea.

Incepand cu setul trei, pe fondul unor probleme de ordin fizic ale lui Murray, Djokovici a inceput sa se distanteze. Un break a facut diferenta in favoarea lui Novak, cel care incepea sa intrezareasca cea de-a patra victorie de la Australian Open.

Increzator in fortele proprii si destul de norocos, sarbul s-a distrat in setul patru, ultimul, castigand cu un foarte clar 6-2 si adjudecandu-si trofeul.

Dincolo de victoria lui "Nole", merita mentionat ghinionul adversarului sau, Andy Murray jucand trei finale la Melbourne si pierzandu-le pe toate.

Finala masculina a editiei 2013 a Australian Open a fost transmisa in direct pe site-ul Ziare.com iar mai jos aveti rezumatul:

Djokovici - Murray 6-7 (2) / 7-6 (3) / 6-3/ 6-2

14.25 - Novak Djokovici castiga editia 2013 a Australian Open!

14.10 - Al doilea break din acest set pentru jucatorul sarb, care este foarte aproape de victorie.

13.56 - Inca un break pentru "Nole" la inceputul setului 4.

13.39 - Djokovici castiga setul 3 si preia conducerea la general cu scorul de 2-1.

13.35 - Primul break al partidei apare abia in setul 3, fiind reusit de Novak Djokovici.

12.58 - Djokovici a jucat mult mai bine in acest al doilea set, pe care l-a si castigat.

12.49 - Si setul doi va fi decis in urma tie-breakului.

INFO: Djokovici a schimbat racheta dupa primul set.

11.53 - Murray castiga primul set la tie-break pe fondul greselilor facute de Djokovici.

11.44 - Vom avea tie-break in primul set.

INFO: Djokovici s-a accidentat la genunchiul drept, sarbul reluand mingea trimisa de Murray din cadere. Desi a castigat punctul si continua meciul, "Nole" parca resimte lovitura.

10.44 - A inceput meciul!!!

10.35 - Djokovici si Murray au intrat in arena, meciul trebuie sa inceapa.

INFO: Intalnirea este transmisa in direct pe postul Eurosport 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Candidatul periculos pentru Ciolacu în cazul retragerii lui Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei: ”Va fi un șoc pentru PSD”
Situația candidatului Cătălin Cîrstoiu se complică pe zi ce trece, iar PSD și PNL par că s-au spălat pe mâini în ceea ce îl privește. Recent, Marcel Ciolacu a declarat că medicul...
#Djokovic victorie Australian Open 2012, #Djokovic Murray rezultat Australian Open, #Djokovici Murray LIVE, #Djokovici Murray Australian Open 2013 , #stiri Novak Djokovici