Divortul dintre Oana Zavoranu si Pepe - incepe scandalul pe partaj

Luni, 21 Martie 2011, ora 18:43
8885 citiri
Divortul dintre Oana Zavoranu si Pepe - incepe scandalul pe partaj
Foto: Antena 3

Oana Zavoranu a organizat luni o conferinta de presa, la care si-a adus si sustinatorii, pentru a spune adevarul despre divortul de Pepe.

Aceasta a tinut sa precizeze ca spune doar adevarul, pentru ca nu a mintit niciodata, dar in acelasi timp s-a aratat dezamagita de prietenii care acum nu mai dau niciun semn de viata. Drept urmare, s-a aratat recunoscatoare persoanelor care acum o sustin, desi nu se astepta la asa ceva.

Printre acestea se numara Ana Maria Prodan si Serghei Mizil, care au fost si ei prezenti la conferinta de presa, dar si avocatul Ionut Todan, care o reprezinta in instanta.

"Eu spun mereu adevarul, chiar daca nu sunt o persoana perfecta. Nu mint din doua motive: este un exercitiu mult prea complicat, si doi la mana, mi-e ca uit cu ce va mint", sunt marturisirile cu care si-a inceput Zavoranu discursul.

Aceasta s-a aratat dezamagita de prietenii cu care si-a petrecut timpul in ultimii sapte ani, dar care acum nu dau niciun semn de viata, din cauza ca, se pare, le-a interzis Pepe sa faca asta.

"Niciunul din acesti oameni nu a considerat ca trebuie sa imi mai dea un telefon, insa au fost langa mine si si-au aratat afectiunea oameni care nu aveau nicio obligatie sa o faca, sa fie alaturi de mine", a completat aceasta.

Incepe scandalul pe partaj

Avocatul Ionut Todan a facut precizari de ordin juridic declarand ca imobilul nu ii apartine lui Pepe, asa cum sustine acesta.

"Locuinta in care au domiciliat este una care nu apartine, ca act de proprietate, niciunuia. Aceasta apartine lui Vatafu Elena, care a dobandit-o prin intermediul legii 112. In 2002 s-a semnat un document de impunere, insa imobilul nu a fost vandut, deoarece este prohibita vanzarea timp de 10 ani de la data cumpararii. Credem ca intre Vatafu Elena si Pepe exista un contract.

Nu stim cine este Vatafu, dar se pare ca are o legatura cu mama lui Pepe, dar nu suntem siguri. In momentul de fata in aceasta casa cei doi soti au facut investitii, care categoric sunt comune si pe care clienta mea doreste sa fie evaluate. Cand se va pune problema partajului, in urma evaluarii, suntem pregatiti sa ii facem domnului Ionut Pascu (Pepe, n.red.) sau mamei acestuia o oferta pentru a achizitiona toata casa, ca sa ramana integral in proprietatea ei", a precizat avocatul.

Oana Zavoranu a mai declarat ca Pepe, in seara in care a venit sa ia niste lucruri, a luat si toate actele, inclusiv ale ei.

"I s-au lipit de mana si toate actele noastre personale, actele casei din Calarassi, imobilului meu din Muresanu, tot ce ne apartinea noua, lui sau doar mie", a precizat vedeta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Oana Zavoranu divort Pepe , #Pepe