Oana Zavoranu, noi detalii despre procesul cu Pepe

Vineri, 15 Martie 2013, ora 06:55
6026 citiri
Oana Zavoranu, noi detalii despre procesul cu Pepe
Foto: Facebook/Oana Zavoranu Official

Dupa cativa ani de la divort, subiectul Oana Zavoranu si Pepe inca mai este pe buzele multora si nici dupa atata timp inca nu se cunosc toate detaliile despartirii.

De exemplu, ce se afla pe lista cu lucruri despre care cantaretul spune ca fosta sotie i le-a luat din casa cand a plecat.

"Intre noi doi se vede cine este altruist si cine se lauda ca este altruist, dar in esenta, daca ii analizam actiunile numai altruist nu este. In momentul in care ma chemi la politie ca ti-au disparut o forfecuta de unghii, doua perne, doua sticlute de mir si un tirbuson... acesta este Ionut Pascu dezbracat de caracter. Este o persoana pentru care conteaza si o furculita, un tirbuson si o forfecuta. La politie mi s-a citit intr-un ton de caterinca lista. Si politisitii erau siderati de artistul Pepe", a declarat Oana Zavoranu pentru Ziare.com.

Cei doi s-au dat in judecata unul pe altul. El o acuza ca i-a furat mai mult bani din casa, dar si lucruri, iar ea de violarea corespondentei.

"Daca el renunta la procese, nu mai are obiectul aparitiilor cu mine. Nu trebuie sa ramana legat de mine? Ar fi prea frumos. Daca el ar fi spus 'Oana renunt la forfecute si mir', renuntam si eu la procesul de la DIICOT. Mi-a cerut 100.000 de euro ca l-am facut tigan si ca are pantalonasii roz. A vazut o tara intreaga cum a dansat cu un poponar la ziua lui Pasat, eu am zis ca mi s-a parut ciudat ca si-a cumparat pantaloni roz. Ca este tigan.... Scuzati-ma, e chinez?", a adaugat ea.

Instanta a hotarat, in prima faza, ca Pepe sa nu primeasca 100.000 de euro, ci 10.000 de lei, dar Oana a facut recurs.

Un alt aspect pe care artista il considera nepotrivit este faptul ca Pepe a declarat ca vrea sa doneze acesti bani.

"Eu in timpul casniciei nu l-am vazut ducand o ciocolata. Daca esti filantrop, nu trebuie sa castigi niste procese ca sa faci acte de caritate. Daca simti nevoia sa faci un gest, nu trebuie sa jupoi fosta nevasta de bani. Se duce pe 1.500 de euro sa cante la Focsani. Credeti ca daca ar fi castigat 100.000 de euro ii dadea la azil? Era o batjocura la adresa presei, a oamenilor. Nici macar nu este corect sa spuna ca are nevoie de bani", a mentionat Oana Zavoranu.

Oana Zavoranu sustine ca procesul intentat de ea lui Pepe este cel cu adevarat serios si adevarat.

"Aici vorbim de o violare a corespondentei. Nu fac procese de amorul artei. Eu am intentat un proces temeinic. Nu imi place sa ma duc la tribunal sa vina presa dupa mine si sa am un orgasm ca sunt toate camerele si microfoanele de la toate televiziunile. Lui ii place sa mearga pe la procese, probabil are orgasm. Eu sunt dispusa sa renunt la acest proces care este grav, nu cum ma plimbi tu ca te-am facut ca ai pantaloni mov si ca am sa iti dau doua furculite", a mai spus vedeta.

De ce a insistant Pepe sa ia "camaruta" si cum s-a hotarat Oana sa i-o cedeze

Dupa o lunga perioada de certuri pe o "camaruta", bun comun, ea s-a decis sa ii cedeze lui Pepe drepturile asupra acesteia, iar totul a avut loc in cadrul unei emisiuni in direct, artista hotarand asta la rugamintea unor prieteni.

"Am incuvintat sa ii cedez camera pe care am luat-o in timpul casatoriei, dar am facut-o din bun simt si cred ca fost un gest laudabil. Nu eram obligata si mai ales ca puteam sa ii cer minim 2.500 de euro, era dreptul meu. Este un bun comun cumparat in timpul casatoriei. M-au rugat ca pe un favor sa incuvintez sa fac acest lucru in emisiune la ei. E lesne de inteles de ce.

Nu am niciun fel de problema ca acest lucru sa se faca la voi. Inteleg ca din punct de vedere al audientei este un bum, noi doi pe aceeasi canapea. Nu ca eu am vrut sa o dau la tv, am facut un serviciun unor amici, care in trecut m-au ajutat cand imi era foarte greu", spune ea.

De ce sustine Oana ca banii din seif nu au existat?

Obiectul principal al procesului intentat de cantaret fostei sotii il face suma de 100.000 de euro despre care spune ca i-au fost furati din seif. Totusi, Oana sustine ca nu avea cum sa fure nimic din casa pe care a impartit-o ani de zile cu Pepe pe motiv ca toata mutarea sa a fost filmata de trei televiziuni.

In plus, se intreaba de ce artistul nu a oprit-o din comiterea presupusului furt din moment ce el a declarat ca statea la colt cu prietenii intr-o cafenea si se amuza.

"Am fost atat de inteligenta incat cand m-am mutat am chemat trei televiziuni, pentru ca banuiam mizeriile si magariile pe care le va face ulterior. Credeti ca niste hoti fura cu trei televiziuni in direct? Cand stii ca ai 100.000 de euro in seif, care nu era incastrat in perete, putea fi luat. Oare nu iti e frica ca daca pleaca hoata, pleaca si cu seiful tau?", ne-a spus ea, adaugand ca in momentul despartirii Pepe este cel care avea datorii catre firma ei.

Si ca sa fie si mai clara, vedeta incearca sa explice de ce artistul nu ar fi putut avea respectiva suma in seif in momentul acela.

"Noi in acea perioada luasem credit 180.000 de euro de la banca. Eu mi-am pus apartamentul din Iancu de Hunedoara gaj. A facut creditul pe numele lui. Plateam aproape 2.000 de euro pe luna credit. Am facut doua case la Otopeni. Una s-a vandut in decembrie, cu o luna si ceva inainte sa ne despartim. Am achitat din credit. Am luat 100.000 de euro pe casa. Cum mai puteai tu sa ai 100.000 de euro cand tu aveai de achitat 180.000 de euro credit? Nu ai limite? Eu am scoala. Te fac de vorbesti singur. Cu probe", a mentionat ea.

Oana Zavoranu: Daca eram barbat, din orgoliu spuneam ca eu am inselat-o pe ea

Vedeta tv considera ca a fost supusa unui linsaj mediatic si ca felul in care s-a comportat cantaretul este unic.

"S-au mai despartit si altii din aceleasi motive, pur si simplu nu l-am mai iubit. Nu m-au nascut ai mei proprietatea lui Pascu. La un moment dat nu a mai mers. Avem si alte exemple din showbiz, Andrei de la Alb Negru, Augustin Viziru, care a luat-o pe fosta sotie din patul celui mai bun prieten al lui, insa ei au tot respectul ca nu au facut tiganeli. Ce discutii au avut acasa e treaba lor, insa ce a facut artistul Pascu cu mine cred ca ramane in analele televiziunii", a mentionat Oana Zavoranu.

Multe dintre ipostazele in care a fost pusa o amuza pe Oana, iar in privinta inselatului, ea sustine ca daca era in locul lui Pepe ar fi luat cu totul si cu totul alta atitudine.

"Cred ca un barbat demn niciodata nu s-ar fi dus sa planga ca l-a inselat sotia. Eu daca as fi fost barbat si as fi patit asa, as fi spus ca eu am inselat-o pe ea, din orgoliu, din mandrie", a adaugat ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Piedone, despre „mazilirea doctorului Cârstoiu” de către Coaliție: „Blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor Dan”
Candidatul PUSL la Primăria Capitalei, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, 23 aprilie, că mazilirea doctorului Cârstoiu este blat politic prin care PSD şi PNL îl susţin pe Nicuşor...
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
#Oana Zavioranu Pepe sticlute mir, #Oana Zavoranu Pepe forfecuta, #Oana Zavoranu procese Pepe , #Pepe