Oana Zavoranu nu mai merge la poligraf: Iata explicatia

Luni, 28 Iulie 2014, ora 10:18
4027 citiri
Oana Zavoranu nu mai merge la poligraf: Iata explicatia
Foto: Facebook/Oana Zavoranu Official

Oana Zavoranu trebuia sa mearga din nou in aceasta saptamana la un test cu detectorul de minciuni, dupa ce l-a picat pe primul, insa acest lucru nu se va intampla.

Dupa ce a picat primul test cu detectorul de minciuni, se pare din cauza unor pastile, Oana Zavoranu renuntase la medicamentele, dar, duminica, a anuntat pe o retea de socializare ca a reluat tramentul.

"Mi-am reluat medicamentatia de care sunt dependenta din cauza migrenelor si a sinuzitei dobandite in urma schiului de performanta facut timp de 7 ani, precum si a medicamentului acela de dormit, pentru ca eram 'zombie'...in ultimele 72 de ore, am dormit 5", a scris pe Facebook Oana Zavoranu.

Aceasta a explicat ca a vorbit anumite persoane competente care i-au explicat ca oricum nu poate fi supusa testului poligraf.

Oana Zavoranu, batuta sau nu de Pepe? Vedeta a fost la detectorul de minciuni

"1. Medicamentele pe care le iau zilnic de 14 ani nu pot iesi din sange in 72 ore...poate intr-o jumatate de an eventual. 2. Prin absurd daca as putea sa nu le iau (ceea ce este practic imposibil), voi fii ca in 'sevraj' si inapta de a putea duce o viata cotidiana normala, dat fiind migrenele si insomniile, lucruri care existand fac ca rezultatul unui test sa fie iarasi ireal", a adaugat ea.

In aceste conditii, Oana a precizat ca o sa ofere toate probele pe care le detine si care vor demonstra ca spune adevarul in ceea ce priveste violenta fizica la care a fost supusa si faptul ca Pepe ar avea un copil facut in timpul casniciei lor.

"Stiu eu mai bine cum si ce voi face, fara a trebui sa dau nimanui socoteala. Sunt libera, tanara, frumoasa, admirata, respectata, norocoasa, talentata, dorita de muuuuulti barbati de calitate si cu un suflet prea bun", a incheiat ea.

Saptamana trecuta, Oana Zavoranu a cerut sa fie supusa unui test cu detectorul de minciuni pentru a demonstra ca nu a mintit cand l-a acuzat pePepeca a batut-o si cand a spus ca acesta ar avea un copil din timpul casniciei lor.

Aceasta a fost intrebata daca "Este adevarat ca ai fost informata de un barbat care sustinea ca Pepe are un copil, cu o stripteuza, facut in timpul relatiei cu tine?"; "Este adevarat ca ai fost batuta de Pepe?"; "Este adevarat ca exista martori cand ai fost batuta de Pepe?" si "E adevarat ca ai aflat dupa incheierea casatoriei cu Pepe ca ai fost inselata de acesta in mod repetat?". Ea a raspuns "Da".

Testul a aratat ca intrebarile "au provocat in traseele diagramelor poligraf modificari semnificativ caracteristice prezentei indicelui comportamentului simulat", ceea ce inseamna ca vedeta de televiziune a picat testul.

A.G.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#Oana Zavoranu detector minciuni, #Oana Zavoranu test poligraf, #Oana Zavoranu batuta Pepe , #Pepe