Cele mai trasnite cadouri de la Iepuras primite de prezentatorii TV

Sambata, 18 Aprilie 2009, ora 18:34
2939 citiri
Cele mai trasnite cadouri de la Iepuras primite de prezentatorii TV

Oi si iepuri vii, gaini care se oua ciocolata sau o vizita la o sectie de politie in noaptea de Inviere sunt doar cateva dintre cele mai trasnite cadouri primite de prezentatorii de televiziune de la Iepuras.

De Paste, Dan Negru isi aminteste ca primea iepurasi vii pe care ii boteza Freddy, pentru ca dintii lor ii aminteau de marele Mercury.

"Pana spre 15 ani, tata imi aducea de Paste cate un iepuras viu. La un moment dat aveam vreo trei prin curte de la vreo trei Sarbatori Pascale.

Ii numeam pe toti Freddy pentru ca eram un mare fan Queen si mi se parea ca exista o mare asemanare intre dintii iepurelui si cei ai lui Freddy Mercury...", explica Dan Negru, citat de Cotidianul.

Vedetele Antenei 1, Alexandra Badoi si Oana Frigescu au primit un boboc de rata si, respectiv, o gaina mov cu esarfa galbena care se oua ciocolata, iar colega lor de la Antena 2, Ilinca Vandici, aminteste de o oaia alba cu funda roz pe care n-a mai dat-o jos din pat din clipa in care a primit-o.

Cristi Zarescu, reporterul special al Realitatii TV, a primit un cocos viu in timpul unui reportaj, de la una dintre batranele din satul in care se afla in noaptea de Inviere.

Cosmin Prelipceanu rememoreaza Pastele cu politisti din anul in care hotii i-au spart casa.

"A venit un politist plictisit care a tinut sa ne mustre: 'Da' ce, domne', asta-i yala?". Dupa ce ne-a certat ca hotii ne-au spart casa, politistul ne-a invitat la sectie. Am asteptat pe holuri pret de cateva ore pentru ca, in cele din urma, sa ne puna in fata un ceaslov plin de praf, cu pozele asa-zisilor suspecti, desi am insistat ca nu-i vazusem pe hoti. Oricum, fotografiile erau atat de vechi incat si daca recunosteam pe cineva, in zilele noastre respectivul era ori schimbat complet, ori mort", povesteste realizatorul tv.

Pentru Mihai Bendeac, de la "Mondenii", cadoul haios de Paste il reprezinta "o poezie si-un ursulet de plus de la o fana", iar pentru Oana Zavoranu, "un iepuras viu si adevarat".

Supărarea lui Dan Negru într-un loc istoric din România: ”Păi măcar gardul repară-l” VIDEO
Supărarea lui Dan Negru într-un loc istoric din România: ”Păi măcar gardul repară-l” VIDEO
Cunoscutul realizator de televiziune Dan Negru s-a arătat intrigat, într-o postare pe rețelele sociale, de prețurile exagerate ale biletelor de intrare în Castelul Peleș, unul dintre cele mai...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#vedete TV, #prezentatori TV, #Cosmin Prelipceanu, #Oana Zavoranu, #Dan Negru, #cadouri Paste , #stiri Oana Zavoranu